Tα νέα διαρκείας στο μπάσκετ γυναικών

Στα 25 ευρώ θα τιμώνται τα διαρκείας του μπάσκετ γυναικών του Παναθηναϊκού, ενώ οι άνθρωποι του τμήματος ανακοίνωσαν τις τιμές για τις χορηγίες της επόμενης περιόδου.

Ένα από τα πιο οργανωμένα τμήματα του Συλλόγου, όπως είναι αυτό του γυναικείου μπάσκετ ετοιμάζεται να «εξαργυρώσει» την εξαιρετική περυσινή του πορεία και αυτό είναι κάτι που αποδυκνύεται από τις καθημερινές κινήσεις του εφόρου, Ηλία Μιχαλαργία που σε συνεργασία με τον πρόεδρο Αχιλλέα Μακρόπουλο κάνουν τα αδύνατα δυνατά ώστε ο
Παναθηναϊκός να παραμείνει ανταγωνιστικός την προσεζή σεζόν.

Μια πρώτη γεύση πήραν σήμερα το απόγευμα όσοι παραβρέθηκαν στη συνάντηση που έλαβε χώρα στα νέα γραφεία του Συλλόγου ενώ τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν ανακοινώσεις σχετικά με τον τρόπο που θα κινηθεί το τμήμα.

Αγάπη... διαρκείας

Με μεγάλο σύμμαχο τον πράσινο λαό που πέρυσι ήταν ο MVP της μεγάλης κατηγορίας, η διοίκηση του Παναθηναϊκού θέλει ο κόσμος της ομάδας να διατηρήσει τη σχέση... διαρκείας μαζί του! Τα νέα διαρκείας αποφασίστηκαν να κοστίζουν 25 ευρώ και με αναγραφόμενο σλόγκαν «Παναθηναϊκός θα πει, μαχητική ψυχή» αναμένεται να εξαφανιστούν. Μάλιστα, σε περίπτωση που κάποιος το επιθυμεί θα έχει τη δυνατότητα με την αγορά ενός διαρκείας και την καταβολή έξτρα πέντε Ευρώ να αποκτά δυο πράσινα μπλουζάκια ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Τάφος του Ινδού τη νέα σεζόν αναμένεται ομοιόμορφα καταπράσινος!

Ευπρόσδεκτοι όλοι χορηγοί!

Σε μια προσπάθεια να έρθουν χορηγοί στο τμήμα, οι ιθύνοντες του μπάσκετ Γυναικών έδωσαν στη δημοσιότητα και τις αναλυτικές τιμές για τους... επίδοξους χορηγούς που θα θελήσουν να διαφημιστούν τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά:

Διαφήμιση πάνω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων και της γραμματείας 500 ευρώ
Διαφήμιση πάνω από τον πάγκο του Παναθηναϊκού 700 ευρώ
Διαφήμιση στην κάθε ρακέτα ή στο κέντρο του αγωνιστικού χώρου 1000 ευρώ
Διαφήμιση στο σορτς 2000 ευρώ
Διαφήμιση στο πίσω μέρος της εμφάνισης 3000 ευρώ
Διαφήμιση στο εμπρός μέρος της εμφάνισης Διαπραγματεύσιμο
Διαφήμιση στην ιστοσελίδα Διαπραγματεύσιμο
Keywords
Τυχαία Θέματα