Κίνηση για Ανάκογλου και Ντίνα

O Παναθηναϊκός, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ενδιαφέρεται να εντάξει στο δυναμικό του τους Δημήτρη Ανάκογλου και Θανάση Ντίνα...

Ο Παναθηναϊκός επιθυμεί να κλείσει για το καλοκαίρι τους Δημήτρη Ανάκογλου του Πανσερραϊκού και τον Θανάση Ντίνα της Παναχαϊκής, ενώ για τον πρώτο θα προσπαθήσει να τον φέρει από τον Γενάρη στην
Παιανία.

Πέραν του εκπεφρασμένου ενδιαφέροντος για τους Ντε Βινσέντι και Σπυρόπουλο, οι άνθρωποι του Τριφυλλιού έχουν ψηλά στη λίστα τους και τα ονόματα των Ανάκογλου και Ντίνα, σύμφωνα με δημοσίευμα αθλητικών εφημερίδων.

Για τον Ανάκογκλου ο Παναθηναϊκός έχει ενδιαφερθεί και στο παρελθόν, σε διάφορες μεταγραφικές περιόδους, δίχως να ευοδωθεί το «φλερτ». Στο Τριφύλλι εξετάζουν σοβαρά να προχωρήσουν στην απόκτησή του και να πράξουν ό,τι ακριβώς έκαναν με την περίπτωση Σπυρόπουλου, δηλαδή να πάρουν την υπογραφή του παίκτη, το συμβόλαιο του οποίου λήγει το καλοκαίρι, και στη συνέχεια με χαμηλό αντάλλαγμα στον Πανσερραϊκό να προσπαθήσουν να τον εντάξουν από τον Ιανουάριο στο ρόστερ τους.

Αναφορικά με τον Ντίνα, πρόκειται για έναν αξιόλογο ακραίο επιθετικό, ο οποίος έχει κάνει πολύ καλές εμφανίσεις με τη φανέλα της Παναχαϊκής. Οι σκάουτερ του Παναθηναϊκού τον παρακολουθούν εδώ και καιρό και φέρεται να έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους προς την πατρινή ΠΑΕ. Η σκέψη τους είναι να αποκτηθεί άμεσα και να έρθει στην Παιανία το καλοκαίρι, αφήνοντάς τον δανεικό στην Παναχαϊκή για τους επόμενους έξι μήνες.
Keywords
Τυχαία Θέματα