Mε το βλέμμα στον τελικό Κυπέλλου

Νίκη χρειάζεται σήμερα ο Παναθηναϊκός στο Ρέθυμνο, όπου αγωνίζεται με την τοπική ομάδα (15:45), ώστε να πάει με ανεβασμένη ψυχολογία την Κυριακή στον τελικό του Κυπέλλου...

Στην Κρήτη βρίσκεται από χθες το βράδυ (05/02) η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού, καθώς σήμερα το μεσημέρι (06/02, 15:45, χωρίς τηλεοπτική κάλυψη)
αγωνίζονται εναντίον της αξιόλογης ομάδας του Ρεθύμνου.

Το Τριφύλλι έχει ανάγκη να επιστρέψει στις νίκες, για να γιατρέψει την κακή εμφάνιση στο ντέρμπι και να πάει την Κυριακή στο Ελληνικό με ανεβασμένη ψυχολογία για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος.

Παρά την αντιεμπορική ώρα, το κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» αναμένεται να είναι κατάμεστο από ρεθυμνιώτες φιλάθλους, καθώς και από οπαδούς του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός καλείται να ξεπεράσει την κούραση, αφού δε θα έχουν περάσει ούτε δύο 24ωρα από την λήξη του αγώνα στο Σ.Ε.Φ., ενώ η ομάδα δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και θα παραταχθεί πλήρης. Πιθανότατα θα προφυλαχθούν κάποιοι παίχτες που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά λεπτά συμμετοχής στα προηγούμενα παιχνίδια, ώστε να είναι απολύτως έτοιμοι και «φρέσκιοι» στον τελικό Κυπέλλου της Κυριακής.
Keywords
Τυχαία Θέματα