Με Πλατανιά στη Λεωφόρο

Στον Παναθηναϊκό ετοιμάζονται για την επιστροφή στη Λεωφόρο, μετά την ψήφιση της τροπολογίας για το γηπεδικό, προβαίνοντας σε βελτιωτικές εργασίες. Τέλος Μαρτίου το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι με Πλατανιά...

Η ψήφιση της τροπολογία στο νόμο Μπιρμπίλη θα ανοίξει στον Παναθηναϊκό το δρόμο της επιστροφής στην ιστορική του έδρα, στο «Απόστολος Νικολαΐδης», μετά από 5 χρόνια.

Οι άνθρωποι του Τριφυλλιού πραγματοποίησαν χθες, 21/01, σύσκεψη για να θέσουν κάποια θέματα επί τάπητος. Ο χλοοτάπητας αναμένεται να έχει «δέσει» και να είναι έτοιμος να χρησιμοποιηθεί σε περίπου 15 ημέρες, ενώ
οι υπόλοιπες εργασίες που θα αφορούν στεγανοποίηση και υποστυλώσεις στις θύρες 6 και 7 αναμένεται να ξεκινήσουν μετά την ψήφιση.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς των ιθυνόντων, ο Παναθηναϊκός θα μπορέσει να παίξει στη Λεωφόρο τα εντός έδρας παιχνίδια με Πλατανιά (30 Μαρτίου), Πανιώνιο (7 Απριλίου) και Βέροια (21 Απριλίου). Θα γίνει προσπάθεια να προλάβει και αυτό στις 9 Μαρτίου με την Κέρκυρα, αλλά θεωρείται απίθανο.

Ένα θέμα που απασχόλησε επίσης τους «πράσινους» είναι η τοποθέτηση των 11.000 διαρκείας που έχουν πωληθεί φέτος και ως προς αυτό συζητήθηκε ότι έχει γίνει ήδη καταμερισμός στις ανάλογες θύρες του γηπέδου.
Keywords
Τυχαία Θέματα