Δηλώσεις σοκ από Πρωτοψάλτη: «Βιώνουμε απάνθρωπες συνθήκες»

Άμεση επιστροφή της ομάδας βόλλεϋ του Παναθηναϊκού στην Κυψέλη ζητάει ο Θανάσης Πρωτοψάλτης και εξηγεί πόσο τραγικές είναι οι οικονομικές συνθήκες που βιώνουν οι αθλητές του τμήματος...
Δηλώσεις που σοκάρουν έκανε ο Θανάσης Πρωτοψάλτης. «Είμαστε μόνοι μας. Δεν έχουμε πέντε ευρώ για να βγάλουμε την ημέρα. Πρέπει να επιστρέψουμε άμεσα στην Κυψέλη», τόνισε ο νεαρός άσος της ομάδας βόλλεϋ του Παναθηναϊκού.

Τα
πράγματα είναι εξαιρετικά δύσκολα σε ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Και δυστυχώς οι δυσκολίες δεν αφορούν απλώς το αγωνιστικό σκέλος. Οι αθλητές, όπως πληροφορεί ο Θανάσης Πρωτοψάλτης σε συνέντευξη που παραχώρησε στη NOVA, δεν έχουν χρήματα ούτε για να πάνε σε προπονήσεις, ενώ υπάρχουν μέχρι και ακραίες περιπτώσεις αθλητών με κομμένο το ρεύμα και το νερό στο σπίτι τους!

«Είμαστε μόνοι μας, όλη τη χρονιά. Η διοίκηση είναι άφαντη και δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Δεν έχουμε όρεξη για προπόνηση. Οι συνθήκες που ζούμε είναι απάνθρωπες. Ζητάμε ο ένας από τον άλλο 5 ευρώ για να περάσουμε τη μέρα. Δυσκολευόμαστε να έρθουμε στην προπόνηση. Δεν υπάρχουν χρήματα για να έρθουμε εδώ. Δεν έχουμε ιδέα πότε και εάν θα πληρωθούμε», τόνισε αρχικά ο νεαρός βολεϊμπολίστας.

Πικρία προκαλούν δηλώσεις όπως οι ακόλουθες:

«Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς δεν είναι αυτός που ήταν παλιά. Είμαστε μία μικρή ομάδα και χρειαζόμαστε δίπλα μας τον κόσμο. Θέλουμε να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας. Είμαστε σε ένα γήπεδο που δυσκολευόμαστε να έρθουμε εμείς. Πώς να έρθουν οι φίλαθλοι;

Πρέπει να γίνει άμεσα η αλλαγή και να επιστρέψουμε στην Κυψέλη. Όπως είδατε οι γυναίκες κέρδισαν τον Ολυμπιακό εκεί».

Σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης των αθλητών, συμπλήρωσε:

«Ορισμένα πράγματα είναι απάνθρωπα. Δεν έχουμε ρεύμα και νερό στο σπίτι. Ούτε για να κάνουμε μπάνιο».
Keywords
Αναζητήσεις
θανασης πρωτοψαλτης wiki, θανασης πρωτοψαλτης βικιπαιδεια
Τυχαία Θέματα