Ξεκινά η μάχη της παραμονής

Ο Παναθηναϊκός μπαίνει στην μάχη των πλέι άουτ, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο, 6/4, στις 19:00 τη Νίκη Αιγινίου. O E.Φ.Σ. Θύρας 13 συγκέντρωσε 4.070 ευρώ στο ματς με την ΤΣΣΚΑ για ενίσχυση του τμήματος.

Η σειρά των πιο κρίσιμων παιχνίδιων για το μέλλον της ανδρικής ομάδας βόλλεϋ του Παναθηναϊκού ξεκινά το Σάββατο 6/4. Το Τριφύλλι αντιμετωπίζει
τη Νίκη Αιγινίου, στην προσπάθεια που καταβάλει για παραμονή στην κατηγορία.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται από σήμερα το απόγευμα στο Αιγίνιο ενώ οι «πράσινοι» είναι έτοιμοι να κάνουν νικηφόρα πρεμιέρα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα παραμονής.

Όπως αναφέρει η επίσημη σελίδα του Τ.Α.Α. Παναθηναϊκού paovolleyball.gr, δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα, με τον προπονητή του Τριφυλλιού Γιώργο Μπακοδήμο να δηλώνει σχετικά με την αυριανή αναμέτρηση:

«Ξεκινάει μία δύσκολη σειρά παιχνιδιών για τον Παναθηναϊκό με στόχο την παραμονή. Ευελπιστούμε να πάνε καλά όλα και να μην έχουμε άλλους τραυματισμούς. Ξεπεράσαμε τα προβλήματα μας και είμαστε καλά. Η Νίκη Αιγινίου είναι πολύ καλή ομάδα με καλό προπονητή, αλλά για μένα και τους παίκτες μου αυτό το ματς έχει τον ίδιο βαθμό δυσκολίας και με τα υπόλοιπα τρία. Δεν κοιτάμε τα σενάρια αλλά μόνο την ομάδα μας».

Ταυτόχρονα, η προσπάθεια για οικονομική ενίσχυση του τμήματος συνεχίζεται ακάθεκτη από τη Θύρα 13, αφού συγκέντρωσε στο χθεσινοβραδινό αγώνα μπάσκετ του Παναθηναϊκού με την ΤΣΣΚΑ, το ποσό των 4.070 ευρώ.

Η ανακοίνωση του Ε.Φ.Σ. της Θύρας 13 :

«Στο χθεσινό παιχνίδι με την CSKA συγκεντρώθηκαν από τις τέσσερις θύρες συνολικά 4070 ευρώ για την ενίσχυση του τμήματος του βόλλεϋ ανδρών.

Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμμετοχή του, η προσπάθεια συνεχίζεται για την σωτηρία της ομάδας μας».
Keywords
Τυχαία Θέματα