Ena vhma ap' ton Sissoko to Trifylli

Κοντά στον Σισόκο ο Παναθηναϊκός. Δανεικός από την Βόλφσμπουργκ ο 21χρονος ακραίος επιθετικός.

Ο Παναθηναϊκός είναι μια ανάσα από τον Ιμπραϊμ Σισόκο, σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα.

Μετά τον Κώστα Μπαρμπαρούση που ανακοινώθηκε και τον Αντρέ Πίντο που αναμένεται να κλείσει άμεσα, η τρίτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού
φαίνεται να είναι ο Ιμπραΐμ Σισόκο της Βόλφσμπουργκ, ο οποίος αποτελεί προσωπική επιλογή του Ζεσουάλδο Φερέιρα. Το όνομα του 21χρονου εξτρέμ αποκάλυψαν γερμανικά δημοσιεύματα, τα οποία επιβεβαιώνουν άνθρωποι του Τριφυλλιού.

Ο παίχτης είχε απασχολήσει και την περσινή σαιζόν το Τριφύλλι, όταν είχε ανάγκη για ενίσχυση της επιθετικής του γραμμής. Το ποσό που ζητούσε η Κοΐμπρα (περίπου 500.000 ευρώ)έβαλε στοπ στη μετακίνηση και τελικά αντ΄αυτού ήρθε ο Ρούντολφ από τη Τζένοα.

Ο Σισόκο είχε πολύ καλή παρουσία στην ομάδα του και τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου πήγε στη Βόλφσμπουργκ με 1.5 εκατομμύριο ευρώ. Μάλιστα, ο Φερέιρα τον ανέφερε συχνά τον Σισόκο ως παράδειγμα ποδοσφαιριστών που θα μπορούσαν να είχαν έρθει στον Παναθηναϊκό και να είχαν μεγάλη μεταπωλητική αξία στις συζητήσεις του με τη διοίκηση.

Ο ίβηρας προπονητής παρακολουθούσε στενά την περίπτωσή του και λόγω πληθώρας επιθετικών στη γερμανική ομάδα βρήκε την ευκαιρία και τον φέρνει ως δανεικό στο Τριφύλλι. Ο Σισόκο αναμένεται να καλύψει το κενό που αφήνει με την αποχώρηση του ο Κουίνσι Οβούσου, έχοντας εξαιρετικές περγαμηνές.
Keywords
Τυχαία Θέματα