Α ΕΣΚΑ | "Δεν τίθεται ζήτημα πειθαρχικού παραπτώματος"

Το νέο απόκτημα του Χολαργού, Στέφανος Αρχος, έδωσε τη δική του απάντηση μέσω του superbasket.gr, στους ισχυρισμούς του Ζωγράφου περί πειθαρχικού παραπτώματος του αθλητή, με τον ίδιο να εξηγεί γιατί δεν τίθεται τέτοιο ζήτημα, ενώ παράλληλα ευχαρίστησε την πρώην του ομάδα για την άψογη συνεργασία τους.

Ο 20χρονος πόιντ γκαρντ δήλωσε στο superbasket.gr:

"Καταρχάς, θα ήθελα να ευχαριστήσω την ομάδα για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε

καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς.

Βγήκαν προς τα έξω ορισμένες ανακρίβειες και γι' αυτό θα ήθελα να βάλω τα πράγματα στη θέση τους... Ειπώθηκε από πλευράς Ζωγράφου ότι υπέπεσα σε πειθαρχικό παράπτωμα, επειδή συμμετείχα σε προπόνηση άλλης ομάδας. Ναι μεν ισχύει, ωστόσο αυτό συνέβη κάτα τη διάρκεια της μεταγραφικής περιόδου, που δεν άνηκα στον Ζωγράφο και η συνεργασία μας είχε ολοκληρωθεί.

Επίσης, δεν υπήρχε οποιαδήποτε συμφωνία παραμονής μου στην ομάδα, οπότε ήμουν ελεύθερος να αποφασίσω που θα συνεχίσω την καριέρα μου. Εξάλλου, στον Ζωγράφο αγωνιζόμουν με υποσχετική, τα δικαιώματα μου δηλαδή τα κατείχε η ΚΑΠ.

Απ' τη στιγμή λοιπόν που δεν άνηκα στον Ζωγράφο, από ενδεχόμενη συμμετοχή μου σε προπόνηση άλλης ομάδας δεν προκύπτει πειθαρχικό παράπτωμα από μεριάς μου. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να ισχυριστεί μόνο η ΚΑΠ, η οποία κατείχε και τα δικαιώματά μου.

Σε συνεννόηση με την ΚΑΠ, αποφασίστηκε η μεταγραφή μου στον Χολαργό, ο οποίος είχε εκφράσει την επιθυμία να με εντάξει στο δυναμικό του, όπως και έγινε.

Τέλος, θα ήθελα να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα του Ζωγράφου από 'δω και πέρα και να τους ευχαριστήσω και πάλι για την άψογη συνεργασία που είχαμε".

Keywords
Τυχαία Θέματα