Adonis Georgiadis syllalitirio syggnomi

ΑΔΩΝΙΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: «Μετάνιωσα που πήγα στο συλλαλητήριο»

Το GreenZone δεν είναι πολιτική ιστοσελίδα, αλλά Παναθηναϊκή. Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης ενόψει των επερχόμενων βουλευτικών εκλογών. Για αυτόν τον λόγο δεν αναπαράγουμε και τις συνεντεύξεις – διαφημίσεις των υποψηφίων βουλευτών απ’ το ευρύτερο πολιτικό φάσμα, όποια σχέση κι αν έχουν με την ομάδα της καρδιάς μας.

Ωστόσο, το ατόπημα του πρώην βουλευτή του ΛΑΟΣ, υπουργού της κυβέρνησης Λουκά Παπαδήμου, συνενόχου της πραγματικότητας που βιώνει ο ελληνικός λαός και νυν υποψηφίου με τη Νέα Δημοκρατία Αδωνι Γεωργιάδη όχι μόνο δεν περνάει απαρατήρητο, αλλά αξίζει να προβληθεί και να κριθεί από τους φίλους του Παναθηναϊκού.

Ο υποψήφιος βουλευτής στη Β' Αθηνών σε συνέντευξη του στην ιστοσελίδα «news247», αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό παραλληλίζοντας την πραγματικότητα που βιώνει ο σύλλογος με αυτά που περνάει η χώρα!
«Είμαι από τους Παναθηναϊκούς που είχαν πάει στο συλλαλητήριο, για να αλλάξει η ομάδα και να πάει μπροστά. Έκανα τόσο μεγάλο λάθος. Την πάτησα όπως θα την πατήσει η χώρα, εάν δεν βγάλουμε κυβέρνηση την Κυριακή. Έκανα λάθος και παρασύρθηκα από την δημαγωγία. Και τρέμω τι θα συμβεί στο μέλλον. Και η οικογένεια Βαρδινογιάννη έχει χίλιους λόγους να είναι δυσαρεστημένη» είπε χαρακτηριστικά υποβάλλοντας τα σέβη του και ζητώντας άφεση αμαρτιών από την οικογένεια Βαρδινογιάννη – σπόνσορα της ελληνικής πολιτικής σκηνής.
Keywords
Τυχαία Θέματα