Αλαφούζος: Μήνυμα ομόνοιας πριν τις ανακοινώσεις

Eν αναμονή των ανακοινώσεων για το «πλάνο σωτηρίας» του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος έστειλε μήνυμα ομόνοιας μεταξύ των μετόχων, μετά τη δεδομένη συμφωνία του με τον Τζίγγερ για να πάρει στα χέρια του το 54,7 % της ΠΑΕ.

Με δηλώσεις του στην εφημερίδα Sportday, ο ιδιοκτήτης του ΣΚΑΪ εξέφρασε την αγωνία του για πιθανό αποκλεισμό από την Ευρώπη και την ανάγκη για σύμπνοια και ομόνοια μεταξύ των
μεγαλομετόχων του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα ανέφερε τα κάτωθι:

«Ανησυχώ πολύ. Ειδικά μετά τον διαφαινόμενο αποκλεισμό από την Ευρώπη είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει έστω και την ύστατη στιγμή ομόνοια μεταξύ των μετόχων του Παναθηναϊκού. Εμείς την προσπάθεια έτσι κι αλλιώς θα την κάνουμε. Αλλά χωρίς τη συμπαράσταση όλων είναι δύσκολα» και ζήτησε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Ανδρέα Βγενόπουλο να παραμερίσουν τις διαφορές τους και να τα βρουν για το καλό του συλλόγου.

Φημολογείται πως παρά την ένδειξη καλής πίστεως για το εγχείρημα Αλαφούζου, ο Ανδρέας Βγενόπουλος εξέφρασε παράλληλα και ορισμένες ενστάνσεις, που αναμένονται να κοινοποιηθούν. Πάντως, κατά τα φαινόμενα, στη Γ.Σ. της 8ης Μαΐου ο Γιάννης Αλαφούζος θα μπει ως μεγαλομέτοχος.

Το ερώτημα φυσικά παραμένει. Ποιος θα πληρώσει; Ποιος θα επενδύσει;
Keywords
Τυχαία Θέματα