13 Παναθηναϊκές ευχές για το 2013 !

Το GreenZone και οι συνεργάτες του σας εύχονται καλή χρονιά και ευτυχισμένο, γεμάτο υγεία το 2013!
Δεν υπάρχει όριο... φαντασίας για τις ευχές. Ακόμα και όσες δείχνουν απόμακρες, είναι πιθανόν να πραγματοποιηθούν αν υπάρχει πίστη για ένα καλύτερο αύριο. Το GreenZone εύχεται για το 2013:

Να έχουν υγεία όλοι οι Παναθηναϊκοί, οι οικογένειές τους και όσοι αγαπούν και τους αγαπούν. Υγεία ευχόμαστε και στους φιλάθλους όλων των ομάδων. Ο Παναθηναϊκός
να βάλει τις βάσεις σε όλα τα τμήματα ώστε να μπορέσει να αντικρύσει με πιο αισιόδοξη ματιά το μέλλον.Να ξεφύγει ο Σύλλογος από την οικονομική-αγωνιστική μιζέρια και σιγά-σιγά και να γίνει αυτός που αρμόζει στην Ιστορία του. Να επιστρέψει στη Λεωφόρο, στο σπίτι της, η ποδοσφαιρική ομάδα και παίκτες-διοίκηση-κόσμος να γίνουν μία γροθιά.Να απαλλαγεί το Τριφύλλι από τον γηπεδικό «βραχνά» της Διπλής Ανάπλασης και να βρει λύσεις, ώστε να αποκτήσει τον δικό του χώρο για όλα του τα αθλήματα όπως ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος το επιθυμεί, και όχι όπως του επιβάλλουν στυγνοί επιχειρηματίες. Να μπορέσει να αποκτήσει δυνατή «φωνή» ο Παναθηναϊκός απέναντι στα εχθρικά media (ουδέτερα και «πράσινα») που πολεμάνε το Τριφύλλι σε κάθε ευκαιρία, εξυπηρετώντας μικροσυμφέροντα και... μεγαλοσυμφέροντα σε ορισμένες περιπτώσεις. Να φωνάζουμε στον Διαμαντίδη από το Λονδίνο «σήκωσε το… δεν μπορώ να περιμένω».Να κατακτήσουν τουλάχιστον τον έναν από τους δύο τίτλους οι γυναικάρες της Σαμαντούρα. Να κατορθώσουν να μείνουν στην Α1 τα βόλλεϋ ανδρών και γυναικών και να βρεθούν χορηγοί ή άλλες λύσεις για τα οικονομικά τους προβλήματα.Παιδάκια και μεγάλοι να γεμίζουν τις αίθουσε της Λεωφόρου, κάθε ημέρα, και να παρακολουθούν, αλλά και να πρωταγωνιστούν στα «μικρά» σπορ. Ακόμα και σε αυτά που δεν πρόκειται να χαρίσουν εφέτος κάποιον τίτλο. Να υπάρξει κάθαρση στο παρασκήνιο και παραδειγματική τιμωρία των πρωταγωνιστών της Παράγκας (είπαμε... δεν υπάρχει όριο φαντασίας στις ευχές).Να αφαιρεθούν από τον ΟΣΦΠ οι κλεμμένοι τίτλοι.Να υπάρξει τέτοια κάθαρση στην ΠΑΕ που από το 2014 και μετά να μην χρειαστεί ξανά το GreenZone και κανένας φίλαθλος που πονάει για το Σύλλογο να πει τη λέξη «Βαρδινογιάννης».
Keywords
Τυχαία Θέματα