Το ποδήλατο που χωράει σε μία τσάντα ώμου [video]

Το Impossible Bike είναι ένα εξαιρετικά ελαφρύ ηλεκτρικό ποδήλατο που μπορεί να διπλωθεί τόσο ώστε να χωρέσει σε ένα τυπικό σακίδιο, έχει αδιάβροχη θήκη μπαταρίας, και επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του να τρέχουν μέχρι και 20 χιλιομ/ώρα.

Το συνολικό του βάρος δεν ξεπερνάει τα 6 κιλά ενώ αντί των πεντάλ, το "Απίθανο Ποδήλατο" λειτουργεί με ηλεκτρικό μοτέρ, έτσι ώστε να
στρέφουμε απλά τον μπροστινό τροχό προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε, χωρίς περαιτέρω προσπάθεια.

Υπάρχουν όμως και μερικοί περιορισμοί στην λειτουργία του
Η μέγιστη απόσταση που μπορεί το ποδήλατο να διανύσει χωρίς να χρειαστεί επαναφόρτιση είναι τα 24 χιλιόμετρα, ενώ επιπλέον υπάρχει και το όριο βάρους που μπορεί να αντέξει το οποίο ανέρχεται στα 82 κιλά. Χρειάζεται μιάμιση περίπου ώρα για να φορτίσει πλήρως.

Το ποδήλατο παρουσίασε πριν από λίγες μέρες η εταιρεία Impossible Technology, με έδρα το Πεκίνο, ενώ το πρότζεκτ βρίσκεται ακόμα σε διαδικασία συμμετοχικής χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας του Kickstarter. O αρχικός στόχος της καμπάνιας ήταν τα 55.000 δολάρια και μέχρι σήμερα έχουν συνολικά μαζευτεί περίπου 200.000 δολάρια, με την καμπάνια να έχει ακόμα παραπάνω από ένα μήνα μπροστά της για να ολοκληρωθεί.
Keywords
Τυχαία Θέματα