Τα 10 κομμάτια που πρέπει να έχει κάθε φοιτήτρια στην ντουλάπα της

Μοιάζει πολύ με την επίπλωση του φοιτητικού σου σπιτιού· το να φτιάξεις μια γκαρνταρόμπα κατάλληλη για σένα, συμβατή με το στυλ σου αλλά πάντα up- to- date απαιτεί 3 πράγματα: χρόνο, ψάξιμο και... χρήματα! Από το αγαπημένο σου jean μέχρι εκείνο το party dress που όλες έχουμε και ποτέ δεν φοράμε (I know girl!), υπάρχει μια απόσταση που καλύπτεται πάντα με την ερώτηση: Να αγοράσω κάτι super
μοντέρνο τώρα ή να επενδύσω σε κάτι πιο κλασσικό;
Εμείς εδώ είμαστε του κλασσικού· με ένα σύγχρονο twist. Κι έτσι, επιμεληθήκαμε μια λίστα με τα 10 κομμάτια που κάθε γυναίκα πρέπει να έχει στην ντουλάπα της μέχρι τα 20 της. Και ναι, μιλάμε για κομμάτια που μπορούν και πρέπει, να φορεθούν και στη σχολή. Γιατί απλά βαρεθήκαμε να βλέπουμε φόρμες και φαρδιά, σκισμένα πουκάμισα.
1. Μια θηλυκή τσάντα
Κρύψε το σακίδιο στα βάθη της ντουλάπας σου (ή έστω κράτα το για το γυμναστήριο) κι επένδυσε σε μια θηλυκή τσάντα κατά προτίμηση από δέρμα. 2. Flats Ένα ζευγάρι άνετα αλλά stylish παπούτσια σίγουρα δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σου. Μπαλαρίνες, slippers, oxfords υπάρχουν άπειρα στυλ για να πειραματιστείς. 3. Το LBD σε... πρωινή εκδοχή Το μήκος είναι δικό σου θέμα, σίγουρα θα θες να αποφύγεις τα κολλητά και πολύ μίνι, όμως. Το σημαντικό είναι να διαλέξεις ένα ύφασμα κατάλληλο για όλες τις εποχές όπως βαμβάκι, βισκόζ κλπ. 4. Ένα φουλάρι Ο κανόνας είναι απλός: όσο περισσότερο χρώμα, τόσο το καλύτερο! 5. Η μαρινιέρα Κλασσικό αλλά ευκολοφόρετο, το αγαπημένο μας μπλουζάκι φοριέται όλες τις εποχές, με τις ρίγες να μεγαλώνουν όσο χειροτερεύει ο καιρός και γίνεται πιο μουντό το τοπίο. 6. Το δερμάτινο jacket Είτε το έχεις είτε σκοπεύεις να το αποκτήσεις, μπορεί να είναι στη γνωστή μας γραμμή ή να φέρνει σε blazer (βλ. φωτογραφία). 7. Ένα πλεκτό Φόρεμα ή sweater, ανάλογα με το τι θες να τονίσεις ή να κρύψεις. Συμβουλή: αγόρασέ το 1 νούμερο μεγαλύτερο και θα γίνει το αγαπημένο σου ρούχο, για τις μέρες που θες να βγεις εξω απλά με τις πυτζαμούλες σου. 8. Το jean πουκάμισο ΟΧΙ, για να το βάλεις πάλι με κολάν. Δοκίμασε το jean to jean (huge trend), που συνδυάζει το αγαπημένο σου jean παντελόνι με jean πουκάμισο σε διαφορετική απόχρωση. 9. Το ρολόι σου Ξέρεις τι λένε: η ακρίβεια είναι αρετή. Ένα ρολόι θα σε βοηθήσει να είσαι τυπική σε κάθε ραντεβού ή εργαστήριο και ταυτόχρονα θα στολίζει με τον πιο κομψό τρόπο τον καρπό σου. 10. Ένα blazer Τελευταίο και καλύτερο, το blazer ή σακάκι ή όπως το επιθυμείς. Είναι must πια, είναι το κομμάτι- κλειδί που σε διαφοροποιεί από κοριτσάκι του σχολείου σε φοιτήτρια. Δοκίμασέ το και δεν θα χάσεις!
Βίκυ Μπακαλάκου
Keywords
Αναζητήσεις
gkarntarompa foithtrias, η γκαρνταρομπα μιας φοιτητριας
Τυχαία Θέματα