Σπουδές Φωτογραφίας στο NewSchool.Athens

Έναρξη εγγραφών και προκήρυξη υποτροφιών
«ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» #2

Το NewSchool.Athens είναι ένας νέος, εξωστρεφής εκπαιδευτικός φορέας επικεντρωμένος στους τομείς των οπτικοακουστικών μέσων και νέων τεχνολογιών. Προσφέρει ποικίλα προγράμματα κατάλληλα επεξεργασμένα, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της σύγχρονης εποχής. Συνεργάζεται με το μεγαλύτερο ιδιωτικό εκπαιδευτικό όμιλο της Νορβηγίας, τo Anton B Nilsen και τις Σκανδιναβικές σχολές φωτογραφίας και επικοινωνίας Bilder Nordic School

of Photography και Berghs School of Communication. Τέλος, συνδιοργανώνει σεμινάρια με το International Center of Photography της Νέας Υόρκης.

Το NewSchool.Athens ανακοινώνει έναρξη εγγραφών και προκηρύσσει υποτροφίες ολικής και μερικής φοίτησης για το δεύτερο κύκλο του εντατικού προγράμματος «ΣΠΟΥΔΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ» που ξεκινά τέλη Φεβρουαρίου 2013. Οι αιτήσεις συμπληρώνονται στην σελίδα της σχολής www.newschoolathens.org. Τα κριτήρια απονομής της υποτροφίας είναι κοινωνικά, οικονομικά και εκπαιδευτικά. Οι υποψήφιοι καλούνται να συντάξουν έκθεση εξηγώντας τους λόγους για την αίτησή τους για υποτροφία. Επιτροπή καθηγητών θα επιλέξει τους υποτρόφους. Θα απονεμηθούν μέχρι έξι μερικές ή ολικές υποτροφίες για συμμετοχή στο πρόγραμμα. Το εντατικό πρόγραμμα σπουδών είναι ιδανικό για όσους θέλουν να μάθουν τις βασικές γνώσεις του μέσου και να κάνουν τα πρώτα τους επαγγελματικά βήματα. Η φοίτηση είναι καθημερινή απογευματινές ώρες. Περιλαμβάνει μαθήματα σε Ψηφιακή Επεξεργασία και Εκτύπωση, Τεχνικές Κάμερας, Φως και Φωτισμός και τέλος, Ιστορία της Τέχνης που διδάσκονται από αυθεντίες του χώρου. Υπάρχει δυνατότητα παρακολούθησης κάθε μαθήματος ξεχωριστά, ανάλογα με το γνωστικό επίπεδο του μαθητή. Το πρόγραμμα συμπληρώνεται με workshops που ολοκληρώνονται τα Σαββατοκύριακα με την εξής θεματολογία: καλλιτεχνική, , αρχιτεκτονική , μόδα , φωτογράφηση και βίντεο γάμου, φωτορεπορτάζ, φωτογραφία εκδηλώσεων και editorial σε συνεργασία με εφημερίδες. Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται τον Μαίο του 2013.

Για εγγραφές, αλλά και για περαιτέρω πληροφορίες των μαθημάτων μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της σχολής: www.newschoolathens.org να καλέσετε στο 210- 5243694 ή να στείλετε email στο contact@newschoolathens.org.

Ανασκόπηση του NewSchool.Athens: Το χρόνο που πέρασε το ΝewSchool.Athens φιλοξένησε ξεχωριστές προσωπικότητες του φωτογραφικού χώρου, όπως ο Anders Petersen και ο Arno Minkkinen, διεξήγαγε σεμινάρια πολλών ειδών, όπως καλλιτεχνική (Πάνος Κοκκινιάς), αρχιτεκτονική (Γιώργης Γερόλυμπος), εξωτερική φωτογράφηση μόδας (Γιώργος-Κωνσταντίνος Μαλεκάκης), πνευματικά δικαιώματα (Πηγή Κωσταντίνου) editorial με την Athens Voice (Νικάνδρη Κουκουλιώτη), , φωτορεπορτάζ (Δημήτρης Μιχαλάκης), φωτογράφηση θεατρικών παραστάσεων (Μαριλένα Σταφυλίδου) και φωτογραφία και βίντεο γάμου (Πέτρος Σοφικίτης).

Το NewSchool.Athens με έδρα το Μεταξουργείο προσφέρει αρτιότατες εγκαταστάσεις, ευέλικτης διάρκειας μαθήματα, εξαιρετικό μαθησιακό περιβάλλον, διεθνείς συνεργασίες και σύγχρονα μαθήματα σε επαφή με την αγορά εργασίας. Με συνεργάτες πολλές ηγετικές μορφές στον παγκόσμιο χώρο των οπτικοακουστικών μέσων και της τεχνολογίας, το NewSchool.Athens φιλοδοξεί να γίνει ο καταλύτης της δημιουργικής έκφρασης σπουδαστών με όραμα και ταλέντο

NEWSCHOOL.ATHENS
Για περισσότερες πληροφορίες

Xριστίνα-Αλεξάνδρα Δημοπούλου

Τηλεφωνο210-5243694

Email [email protected]

Web www.newschoolathens.org

Facebook www.facebook.com/newschool.athens

Keywords
Τυχαία Θέματα