Πρώτο ραντεβού: Ρούχα που δεν πρέπει να βάλεις [girls edition]

Έχουμε κατά καιρούς δώσει αμέτρητες συμβουλές σχετικά με το τι θα πείτε ή γενικά πώς θα συμπεριφερθείτε στο πρώτο ραντεβού, αλλά ποτέ δεν έχουμε αναφερθεί στο... dress code της ειδικής αυτής περίστασης! Η αλήθεια είναι τις περισσότερες φορές κάνουμε κυριολεκτικά τέρατα, καθώς καταφεύγουμε σε υπερβολές προκειμένου να εντυπωσιάσουμε! Έτσι είπαμε να κάνουμε ένα μικρό γκάλοπ, ανάμεσα στα αγόρια και στα κορίτσια για να μάθουμε κι εμείς, τι δεν θέλουν να φοράει μία γυναίκα και ένας άνδρας στο πρώτο
ραντεβού! Τα αποτελέσματα τα έχουμε εδώ για εσάς και μόνο, και καλά θα κάνετε να τους δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, μιας και είναι πολύ, μα πάρα πολύ διαφωτιστικά!

1. Οτιδήποτε αποκαλυπτικό
Μην τα πετάξεις όλα έξω, δεν βγαίνεις στην πίστα να πεις ''το νινί σέρνει καράβι''. Σε κανέναν άνδρα δεν αρέσει να συνοδεύει μια γυναίκα σχεδόν γυμνή, που στο πέρασμα της γυρίζουν βλέμματα και ακούγονται ποικίλα σχόλια. Αφήστε δε που με τον τρόπο αυτό είναι σαν να μη σέβεστε το συνοδό σας. Αφήστε λοιπόν στην άκρη διαφάνειες, ντεκολτέ και οτιδήποτε σε κοντό, και κρατήστε και κάτι για... μετά!

2. Φόρμα και αθλητικά
Σου αρέσει η γυμναστική και νιώθεις άνετα με την φόρμα και τα αθλητικά σου; Ε, δεν είναι ανάγκη να δείξεις στο πρώτο ραντεβού πόσο fit είσαι. Άσε λοιπόν την φόρμα και τα αθλητικά σου στην άκρη για το πρώτο ραντεβού.

3. Πολύ στενά ή πολύ φαρδιά ρούχα
Ναι έχετε κορμί φιδίσιο, ναι οι τέλειες αναλογίες σας είναι αυτές που τον έκαναν να σας ζητήσει ραντεβού αλλά κορίτσια, εφόσον ήδη έχει αποφασίσει ότι του αρέσετε γιατί να μη χαλαρώσετε λίγο; Δεν είπαμε να εμφανιστείτε και με σακί, αλλά και τα υπερβολικά στενά ρούχα, εκτός του ότι μαζεύουν από παντού, πάντα στο τέλος μας προδίδουν, όσο και τα πολύ φαρδιά που δεν μας κολακεύουν τόσο. Οπότε ξέχνα τα πολύ στενά ρούχα που έτσι και φας λίγο πιο πολύ θα εκραγούν, ξέχνα και τα πολύ φαρδιά που θα σε δείχνουν λες και περιμένεις δίδυμα.

4.Το μακιγιάζ-κλόουν
Πόσες φορές πρέπει να το πούμε για να το συνειδητοποιήσετε; Στους άντρες δεν αρέσει το υπερβολικό μακιγιάζ και δεν σηκώνουμε κουβέντα περί αυτού! Ξεχάστε λοιπόν τις μπλε, φούξια, μωβ, πράσινες και οποιοδήποτε άλλο χρώμα της ίριδος, σκιές και βάλτε απλά λίγο eye liner! Επίσης, αν δεν το έχετε με την ψεύτικη βλεφαρίδα, καλύτερα να αφήσετε το... τριχωτό του ματιού σας έτσι όπως είναι, προς αποφυγήν τυχόν ατυχημάτων! Τέλος, βάλτε make up με σύνεση, διότι αν ιδρώσετε, το θέαμα που θα παρουσιάσετε εκτός από αστείο θα είναι και σιχαμερό!

5.Υπερβολικά ψηλά τακούνια
Το να φορέσεις ένα κομψό ψηλοτάκουνο παπούτσι όχι μόνο είναι θεμιτό αλλά επιβάλλεται κιόλας! Οπότε κορίτσια εδώ το τακούνι κρίνεται απαραίτητο. Μην βάλεις όμως τα παπούτσια της Lady Gaga γιατί απλά θα δείχνεις αστεία όταν θα πηγαίνετε από δω κι από κει κρεμασμένες από το μπράτσο του ανυποψίαστου ραντεβού σας. Οπότε τακούνια με μέτρο κορίτσια για να φαίνεστε θεές και όχι νούμερα.

Σοφία
Keywords
Αναζητήσεις
τι να μην βαλω στο πρωτο ραντεβου, τι να βαλω στο πρωτο ραντεβου
Τυχαία Θέματα