Πως να ντυθείς αυτόν τον χειμώνα με... μηδέν ευρώ!

Ο χειμώνας, πέραν από την καλύτερη εποχή για σχέση, για διπλούς καπουτσίνο (και για φάρσες που συμπεριλαμβάνουν κλείδωμα κάποιου έξω από το σπίτι του με τις πυτζάμες στα χιόνια) είναι και η καλύτερη εποχή για ντύσιμο.
Εντάξει, τίποτα δεν συγκρίνεται με τη καλοκαιρινή άνεση του να φοράς ένα κοντό πανελόνι κι ένα t-shirt και να είσαι κομπλέ - αλλά τον Χειμώνα μπορείς να κάνεις layering, να συνδυάσεις δηλαδή διαφορετικά κομμάτια, το ένα πάνω στο άλλο, και να παίξεις πολύ περισσότερο με το προσωπικό σου στυλ.
Μερικά
από τα απαραίτητα κομμάτια γι’ αυτό το… παιχνίδι (τόσο για άντρες όσο και για γυνάικες) είναι τα μπλουζάκια φούτερ, που θα σε κρατήσουν ζεστό και στυλάτο, ένα καλό παντελόνι τζιν, το οποίο είναι ο απόλυτος… χαμαιλέοντας του στυλ (ικανό για overdressing αλλά και για underdressing), ένα μακρυμάνικο t-shirt για τις πιο ψυχρές μέρες, ένα μπουφάν με έντονο χρώμα για να σπάει τη μουντίλα του χειμώνα και σίγουρα ένα παντελόνι φόρμα για τους χαλαρούς καφέδες που θέλουμε να είμαστε απόλυτα άνετοι.
Κάπου εδώ έρχεται η Funky Buddha, μια πολύ δυνατή εταιρία ντυσίματος, που πέραν από τα ήδη απίθανα t-shirt, τζιν και μπουφάν της, φέτος προσθέτει στη νέα της κολεξιόν και εκπληκτικά παντελόνια chino και πανέμορφες φόρμες. Τα chino είναι σίγουρα ότι πιο άνετο και ταυτόχρονα στυλάτο μπορεί να φορέσει ένας άντρας.
Κι επειδή το mycampus.gr γνωρίζει το πόσο στυλάτοι είναι οι αναγνώστες του, σας παρουσιάζουμε έναν διαγωνισμό του iq magazine σε συνεργασία με την Funky Buddha, για να κερδίσετε δύο total-outfits! Εσύ και ο καλύτερός σου (facebook) φίλος - του αντίθετου φύλου.
Είσαι αγόρι και θέλεις να κερδίσεις τα ρούχα της Funky Buddha; Απλά κάνε mention την καλύτερή σου φίλη εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=721537227874520. Κι αν είσαι κοπέλα, κάνε mention τον καλύτερό σου φίλο.
Και αν θέλεις πολύ να κερδίσεις, απλά στείλε μια φωτογραφία της πιο τρελής σας στιγμής μαζί και πάρε ακόμη δύο συμμετοχές!
Τις λεπτομέρειες θα τις βρεις όλες εδώ: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=721537227874520. Το μόνο που χρειάζεται είναι δύο-τρια κλικ (ίσως κι ένα της φωτογραφικής σου μηχανής) και που ξέρεις, μπορεί φέτος τον χειμώνα να ντυθείς με… μηδέν ευρώ! ;)
υ.γ. Μην ξεχάσεις να κάνεις like στην σελίδα του iq magazine (http://fb.com/iqmagazine) όπου έρχονται συνέχεια καινούριοι διαγωνισμοί και free-passes για τις καλύτερες παραστάσεις και μουσικά events!
Keywords
Τυχαία Θέματα