Πανεπιστήμιο Πατρών | 4η Ποδηλατική Βόλτα

4η Ποδηλατική Βόλτα Πανεπιστημίου Πατρών«Πάμε με Ποδήλατο»Κυριακή 26 Μαΐου 2013 Το Γυμναστήριο του Πανεπιστημίου μας σας προσκαλεί και φέτος να συμμετέχετε στην 4η Ποδηλατική Βόλτα που διοργανώνει με κεντρικό σύνθημα «Πάμε με Ποδήλατο» και στόχο την προώθηση του ποδηλάτου στη καθημερινότητά μας. Η εκκίνηση έχει ορισθεί στις 12:00, Κυριακή 26 Μαΐου 2013, στο κτίριο της Πρυτανείας.
Διαδρομή Ποδηλασίας: Πανεπιστήμιο Πατρών –Πλατεία Γεωργίου
ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣΕξοπλισμός:
Ελαφριά Ρούχα, Κράνος (προαιρετικά), Γάντια (προαιρετικά), καλή διάθεση, και φυσικά το ποδήλατό σας!Εκκίνηση : 12:10 π.μ. στο κτίριο Πρυτανείας του Πανεπιστημίου ΠατρώνΕγγραφή (απαραίτητη για συμμετοχή στις κληρώσεις): Μπορεί να πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 10:30-11:50 στην γραμματεία που θα λειτουργεί ειδικά για την διοργάνωση, εμπρός του κτιρίου της Πρυτανείας.Διάθεση Ποδηλάτων: Για περιορισμένο αριθμό μελών της Πανεπιστημιακής κοινότητας, που δεν διαθέτουν οι ίδιοι ποδήλατο, θα υπάρχει μέριμνα χρήσης ποδηλάτου στα πλαίσια της εκδήλωσης. Η διάθεση αυτών θα γίνει από την γραμματεία της διοργάνωσης με την παράδοση ταυτότητας, μία ώρα πριν την έναρξη της βόλτας. Τα ποδήλατα αυτά στο τέλος της διαδρομής θα παραδοθούν στους διοργανωτές.Δώρα: Οι πρώτοι 250 που θα εγγραφούν στην διοργάνωση θα λάβουν το αναμνηστικό μπλουζάκι της διοργάνωσης ή παγούρι ποδηλάτου 600 ml. της διοργάνωσης, ενώ υπάρχει μέριμνα για νερό και χυμούς.
Κληρώσεις: Όπως και κάθε χρόνο, θα υπάρχουν και φέτος κληρώσεις για τους τυχερούς συμμετέχοντες:
Θα κληρωθούν στο χώρο του τερματισμού Τρία (3) ποδήλατα στους συμμετέχοντες που θα τερματίσουν, και Δέκα (10) κράνη ποδηλασίας.Προσοχή δε γίνονται προεγγραφές
Εκ του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου
Keywords
Τυχαία Θέματα