Γίνε ειδικός στα Google AdWords

Mαθαίνεις από επαγγελματίες, δουλεύεις με επαγγελματίες!
Το NewSchool.Athens πιστό στην αποστολή του να αποτελεί πόλο έλξης για επαγγελματική ταχύρυθμη εκπαίδευση εισάγει μια σειρά σεμιναρίων με θέμα την Τεχνολογία.
Πολλές επιχειρήσεις σήμερα επιθυμούν να προσεγγίσουν νέους πελάτες και να αναπτυχθούν. Ένας αποτελεσματικός καινοτόμος τρόπος είναι χρησιμοποιώντας τα Google AdWords.
Σε αυτό το σεμινάριο μπορείτε να μάθετε ότι χρειάζεστε για να περάσετε το Individual Qualification της Google.
Προϋποθέσεις φοίτησηςΔεν υπάρχουν συγκεκριμένες προϋποθέσεις, αλλά μία περιήγηση στο Google AdWords learning center θα βοηθήσει στην αφομοίωση των εννοιών. Χρήσιμο θα ήταν οι σπουδαστές να φέρουν τον δικό τους υπολογιστή. Στόχος του μαθήματοςΣτόχος του μαθήματος είναι να προετοιμάσει τους σπουδαστές για να δώσουν τα tests και να επιτύχουν την πιστοποίηση στο Google AdWords. Η πιστοποίηση αποκτάται με την επιτυχημένη ολοκλήρωση 2 web-based tests (με κόστος μόνο $100) και είναι ίσως ο πιο απλός τρόπος να προσθέσετε ένα σημαντικό skill στο βιογραφικό σας.Το Google AdWords είναι η πιο δημοφιλής πλατφόρμα ηλεκτρονικής διαφήμισης και χρησιμοποιείται από εκατομμύρια επιχειρήσεις παγκοσμίως. Δίνει την δυνατότητα σε μία επιχείρηση να προβάλει στοχευμένες διαφημίσεις στο Google, σε χιλιάδες websites του Δικτύου Εμφάνισης, αλλά και το YouTube.Με δεδομένο την συνεχή αύξηση στη χρήση του digital marketing τόσο από παραδοσιακές εταιρείες, όσο και από startups, η γνώση γύρω από το Google AdWords, αλλά και η πιστοποίηση σε αυτό μπορεί να φανεί χρήσιμη σε φοιτητές, στελέχη επιχειρήσεων, επιχειρηματίες, αλλά και ιδρυτές startups. Περιεχόμενο του μαθήματος1. Οι δυνατότητες του Google AdWords2. Προετοιμασία για το Google AdWords Fundamentals exam/ Intro to AdWords/ Account Management/ Keyword Targeting/ Language/Location targeting/ Budgets & Bidding/ Sample Questions3. Προετοιμασία για το Google AdWords Search Advanced exam/ Ad Formats/ AdWords Tools/ Performance Monitoring/ Optimizing Performance/ Sample Questions4. Προετοιμασία για το Google AdWords Display Advanced exam/ Display Ads on the Google Display Network/ Display Ads on YouTube/ Display Ads on mobile devices5. ProjectΚάθε σπουδαστής μπορεί να δημιουργήσει τη δική του διαφημιστική καμπάνια χρησιμοποιώντας την προσφορά γνωριμίας για το Google AdWords αξίας 75€ και να διαφημίσει μία επιχείρηση, ένα website ή ένα blog για να αποκτήσει εξοικείωση με το AdWords interface. Θα γίνει αξιολόγηση των διαφημίσεων που έχουν δημιουργηθεί για να εντοπίσουμε χρήσιμες πρακτικές και να αποφύγουμε συχνά λάθη. ΚαθηγητήςΓεράσιμος Νικολόπουλος, Digital Strategist στη Growth και Head of Digital στο TEDxAcademyΟ Γεράσιμος είναι ιδρυτής και Digital Strategist της Growth, ενός digital agency που βοηθάει εταιρείς να βγάλουν λεφτά online. Με σπουδές στα Χρηματοοικονομικά έχει εργαστεί αποκλειστικά στο marketing στην Coca Cola Hellenic, την Singular Logic και τελευταία στην Google Hellas. Πιστεύει στον συνδυασμό marketing, τεχνολογίας και δεδομένων για την επιτυχία στο digital marketing. Ημέρες/ΩρεςΣάββατο 18 & 25 Μαΐου 201311.00 – 15.00 (8 ώρες συνολικά) Κόστος /YποτροφίεςTo κόστος συμμετοχής είναι 150 ευρώ.Το NewSchool.Athens Scholarship Fund παρέχει υποτροφίες μερικής φοίτησης με βάση το κείμενο που θα συμπληρωθεί στην αίτηση συμμετοχής, τις κοινωνικο-οικονομικές συνθήκες και σε προσωπική συνέντευξη.

Μπείτε εδώ για να δηλώσετε συμμετοχή
Keywords
Αναζητήσεις
γερασιμος growth
Τυχαία Θέματα