Τα φρικιά που θα συναντήσεις σε ένα μπαρ | Πέφτουλες edition

Ζουν ανάμεσά μας! όλοι μας τους έχουμε δει, τους έχουμε ακούσει, έχουμε κάνει παρέα με αυτούς, ίσως να έχουμε γίνει ήδη ένας από αυτός. Καλώς ορίσατε, κυρίες και κύριοι στον κόσμο των φρικιών στα μπαρ!
Υπάρχει μία περίοδος στη ζωή κάθε ατόμου, μίας εβδομάδας, μηνών ή χρόνου, που αποφασίζει να βγαίνει κάθε βράδυ. Θα ετοιμαστεί, θα κοιταχτεί στον καθρέφτη, θα χαμογελάσει υπεροπτικά, ίσως κλείσει και το μάτι, θα βγει, θα συζητήσει, θα χορέψει, θα κοιτάξει γύρω του, θα φλερτάρει και το πιο σύνηθες σε όλους, θα πιει.
Υπάρχουν πολλά είδη μαγαζιών για το βράδυ, η μπυραρία, το κρασάδικο, το
μπαρ, το κλαμπ, το κοκτέηλ μπαρ, αλλά ανεξάρτητα από το μέρος, τις προτιμήσεις και το στυλ, τα φρικιά είναι παντού ίδια και εκτός άμα καθίσουμε στο σπίτι και χουχουλιάσουμε μόνο και μόνιμα, δεν μπορούμε να τους αποφύγουμε, ευτυχώς ή δυστυχώς. Ευτυχώς επειδή προκαλούν θέμα για συζήτηση και γέλιο! Ω ναι! Όταν βγαίνουμε είμαστε η αφορμή για πολλά γέλια σε τουλάχιστον μία παρέα!
Από τα πολύ έντονα φαινόμενα σε φρικιά, και αυτό επειδή κινούνται σε παρέες 20-30 ατόμων, είναι οι αγαπημένοι πρωτοετείς. Πίνουν πολύ, καπνίζουν πολύ, τσιρίζουν πολύ και είναι πολλοί. Θα κοιτάξουν τριγύρω για πιθανά θύματα πεσίματος, αλλά το πιο πιθανό είναι να κωλώσουν γιατί σκέφτονται να ψήσουν κατάσταση με τον άλλον πρωτοετή ή πρωτοετίνα στην ίδια παρέα, περίπου 15 άτομα μακριά. Άμα τους κοιτάξεις, θα τους σχολιάσεις και θα γελάσεις, αλλά πάντα θα θυμάσαι ότι ήσουν κι εσύ έτσι κάποτε και ίσως σε πειράξει το γεγονός ότι δεν μπορείς να είσαι κι εσύ έτσι τώρα.
Τα αγαπημένα μου φρικιά είναι οι πέφτουλες.. είναι παντού! Παντού!!! Χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες, τους ηλικιωμένους πέφτουλες, τους πέφτουλες και τις κοπέλες που χορεύουν για να τους την πέσουν. Οι μεγαλύτεροι συνήθως έχουν μπουκάλι ή ουίσκι, οι περισσότεροι έχουν μαλλί, λίγο αραιωμένο ή φαλάκρα με περιποιημένο το μαλλί πίσω από το αυτί που ενώνεται περίτεχνα σε σχήμα U με το μαλλί πίσω από το άλλο αυτί. Θα ρωτήσουν άμα χρειαζόμαστε κάτι, άμα μας την πέφτει ο τύπος στο μπαρ ή άμα θέλουμε ποτό ή σπίτι για να μείνουμε το βράδυ, θα κλείσουν το μάτι στον μπάρμαν σαν υπόδειξη για το υπέροχο πέσιμο και θα γυρίσουν σπίτι μόνοι λέγοντας πώς έριξαν το γκομενάκι την επόμενη μέρα.
Οι κλασικοί πέφτουλες βρίσκονται σε μικρές παρέες αγοριών και κατά 90% την πέφτουν με τον γνωστό σε όλους wingman. Τα παιχνίδια τους είναι, ο καλός και ο κακός, οι δύο καλοί, ποιος θα πει την πιο ηλίθια ατάκα, η ατάκα προσπαθώ αλλά δεν, η σωστή ατάκα στο σωστό άτομο, το κέρασμα σε όλη την κοριτσοπαρέα, το έρχομαι-πίσω-σου-και-σε-χορεύω.. Συνήθως από τις 100 κοπέλες που θα την πέσουν τουλάχιστον 10 θα μιλήσουν, πέντε θα τους βρίσουν, δύο θα συνεχίσουν και οι υπόλοιπες θα τους αγνοήσουν, αλλά το παιχνίδι του πέφτουλα-φρικιού θα μείνει χαραγμένο στη μνήμη τους για πάντα(βασικά για τους επόμενους τρεις μήνες ή μέχρι να βρεθεί ο επόμενος πέφτουλας-φρικιό).
Το ξέρω σας έλειψα, αλλά ήμουν απασχολημένη στο να είμαι ένα ακόμη φρικιό στο μπαρ. Έπεται συνέχεια, προφανώς, δε χωράμε σε ένα μόνο κείμενο! Περιμένω κι άλλες ιδέες και εμπειρίες για να ανεβούν στο σάητ!
Δόμνα Λυρατζοπούλου fb.com/domnajoe
twitter.com/domnajoe
mail: domnajoe [at] gmail.com
Keywords
Αναζητήσεις
γιατι ειναι πέφτουλες οι ηλικιωμένοι, πεφτουλες
Τυχαία Θέματα