STR8 Forward bands | Έρχεται η audition της Θεσσαλονίκης

Στις 27 Μαρτίου οι φοιτητικές μπάντες της Θεσσαλονίκης θα βρεθούν στη Μαύρη Τρύπα, στα Λαδάδικα, για την audition του φοιτητικού μουσικού διαγωνισμού, STR8 Forward Bands. Η Θεσσαλονίκη είναι ο πρώτος σταθμός του διαγωνισμού καθώς θα ακολουθήσουν και audition σε Πάτρα (10/4), Ιωάννινα
(30/4) και Αθήνα (28/5) Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ήδη πάρει φωτιά και η Μαύρη Τρύπα αναμένεται να γεμίσει με δυνατές μουσικές και πολύ ενέργεια την ημέρα της audition. Άλλωστε υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες από τις μπάντες της Θεσσαλονίκης καθώς οι περσινοί νικητές του STR8 Forward Bands μας έρχονται από τη Θεσσαλονίκη.

Η κριτική επιτροπή που θα κρίνει ποια μπάντα θα βρεθεί απευθείας στον τελικό του διαγωνισμού αποτελείται από τους, Κατερίνα Ευσταθιάδου, Κώστα Γιάντσιο, Χάρη Πρόιο και Μιχάλη Εμιρλή, των οποίο τα βιογραφικά μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ. Φέτος για πρώτη φορά μέσα από τις audition οι μπάντες θα έχουν και μία δεύτερη ευκαιρία να βρεθούν στον τελικό του διαγωνισμού. Το κοινό που θα βρίσκεται στην audition [ναι, η audition θα είναι ανοιχτή στο κοινό για να δώσει ακόμα πιο δυνατό παλμό στις μπάντες] θα ψηφίσουν θα ψηφίσει την μπάντα της 2ης ευκαιρίας η οποία θα τεθεί σε online ψηφοφορία μετά το πέρας όλων των audition, δηλαδή μετά τις 28/5.
Δηλώστε συμμετοχή εδώ | Δείτε τι έγινε πέρσι εδώ | Δείτε την κριτική επιτροπή εδώ
Keywords
Τυχαία Θέματα