Μας ψεκάζουν!

Ναι αγαπητέ αναγνώστη μας ψεκάζουν!

Αυτές τις μέρες η συμπρωτεύουσα γιορτάζει τον πολιούχο της πόλης Άγιο Δημήτριο και ο πατριάρχης Κων/πόλεως περιφέρεται από εδώ και από εκεί και χαιρετά κόσμο, ενώ από πίσω του ακολουθεί τόση αστυνομία, που λες ότι μάλλον πρόκειται για χρηματαποστολή και όχι για εκκλσιαστικό «ηγέτη».

Επιπλέον έχεις και τα πολεμικά αεροπλάνα να κάνουν βόλτες πάνω από τη πόλη (τα καύσιμα χορηγία Βαρδινογιάννη) και νομίζεις ότι οι βάρβαροι κάνουν επέλαση και ότι ο περήφανος και φτωχός πλην τίμιος Ελληνικός Στρατός

θα μας σώσει.

Σε ένα τρελό όνειρο είδα ότι την 28η Οκτωβρίου αντί για τανκς και κομάντος παρέλασαν παπάδες με κόκκινα φωτόσπαθα και λάβαρα της Μότορ-Όιλ, ενώ από πίσω ακολουθούσε ο Ψωμιάδης σε άσπρο άλογο, με περικεφαλαία Κωλοκοτρώνη και πιο πίσω οι Χρυσαυγίτες με ροζ εσώρουχα και τον αγκυλωτό σταυρό στο μπράτσο .

Η διαπεραστική βοή των F-16 με ξύπνησε απότομα και κατέληξα ότι δεν γίνεται, μας ψεκάζουν.

Θέλετε αποδείξεις?

Αυτοί που θα πάνε να παρακολουθήσουν τις παρελάσεις, πέραν των γονέων και συγγενών-φίλων των παιδιών (αλήθεια τα ρώτησε κανείς αν θέλουν να παρελάσουν) θα χειροκροτήσουν όταν τα κομάντα θα ρχίσουν τα ρατσιστικά συνθήματα.

Πιθανόνα να είναι οι ίδιοι που θεωρούν τα κόμματα «εγκληματικές οργανώσεις» (δες Τζιτζικώστα) και τα παρομοιάζουν με όντως εγκληματικές οργανώσεις (δες τους ναζιστές της ΧΑ).

Ζούμε στη χώρα που το ναζιστικό κόμα της Χρυσής Αυγής θα υμνήσει τους νεκρούς του 1940, θα καταθέσει στεφάνια, και μετά εφαρμόσει καταγράμμα τις διδαχές του Χίτλερ.

Είναι η ίδια χώρα που θεωρεί φυσιολογικό να υπάρχουν ναζί στις μέρες μας και δεν έχουν πρόβλημα και ντροπή να λένε ότι τους ψηφίζουν, αλλά αύριο θα χειροκροτούν πρώτη σειρά την παρέλαση προς τιμή όσων πολέμησαν ΕΝΑΝΤΙΟΝ τους.

Η ίδια χώρα που βουλευτές καταθέτουν ερωτήσεις στη Βουλή για το «αν μας ψεκάζουν».

Η ίδια χώρα που οι παρελάσεις γίνονται με τόσο δρακόντεια μέτρα ασφαλείας που δεν μπορεί ουσιαστικά να τις δει κανείς, αλλά παρόλα αυτά η «εθνική υπερηφάνεια» επιτάσσει να βγάλουμε αεροπλάνα στους αιθέρες και τανκς στους δρόμους με εφοπλιστές από τα βάθη της καρδιάς τους να καλύπτουν λειτουργικά έξοδα.

Η ίδια χώρα που ένα τσιγγανάκι (όχι του Σφακιανάκη ρε αναγνώστη ακολούθα λίγο τον ειρμό μου αμάν δηλαδή!) επειδή δεν ταιριάζει με τα πρότυπα που έχουμε για τους Ρομα (ξανθό με γαλαζοπράσινα μάτια γαρ) το θεωρούμε αυτόματα προιόν απαγωγής από τους «πολιτισμένους» της Βόρειας Ευρώπης. Αυτούς ντε που πρότειναν προ ημερών το να περιοριστεί η μετανάστευση από τις χώρες του Νότου προς τα πάνω.

Η ίδια χώρα που ενώ το άσυλο έχει καταργηθεί, και σε οποιαδήποτε πορεία, κατάληψη κτιρίων κλπ η αστυνομία μπαίνει με περηφάνεια στα πανεπιστήμια (θυμηθείτε λίγο τα ΜΑΤ στην ΑΣΟΕΕ και ένα τυπάκι με κοστούμι να χαμογελά για τις κάμερες απ' έξω) τώρα που το Αριστοτέλειο ξαφνικά γέμισε με βαποράκια κανείς από την ΕΛΑΣ δεν συγκινείται να κάνει κάτι.

Αλλά μην αγχώνεσαι αναγνώστη. Απόλαυσε την παρέλαση και τα παχιά λόγια υπερηφάνειας και πιες και ένα ποτήρι κρασί στην υγειά μου

Και από αύριο πάλι πάρε ανάσα (και εγώ μαζί) και πάμε για βουτιά με το κεφάλι στα σκατά.

Μιχάλης Μαρκόνης fb.com/michaelmpoe
mail: michalismark13 [@] hotmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα