Η νέα Trident TWIST

Αν βαρέθηκες τα ίδια και τα ίδια… αν πιστεύεις ότι η ζωή είναι μόνο ασπρόμαυρη… τότε η νέα Trident Twist είναι εδώ για να κάνει την ανατροπή, να σπάσει τους κανόνες και να βάλει χρώμα στην καθημερινότητά σου! Η νέα Trident TWIST είναι μια τσίκλα που δημιουργήθηκε από τους νέους για τους νέους!Πριν από μερικούς μήνες, η Trident Twist κάλεσε 1.700 νέους από όλη την Ευρώπη και τους έδωσε μία αποστολή:
να δημιουργήσουν μία νέα τσίκλα όπως πραγματικά τους αρέσει! 
Διάλεξαν από την αρχή γεύσεις, συσκευασίες, φωτογραφίες, ονόματα και ό,τι μπορείς να φανταστείς, και από τότε… ΟΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ!
Το αποτέλεσμα είναι συναρπαστικό! Μια τσίκλα φτιαγμένη από εσάς για εσάς! Με 12 συλλεκτικά σχέδια στα πακέτα που σε προκαλούν να τα ανακαλύψεις όλα! Σε κάθε ξετύλιγμα θα βρεις μια μοναδική ιστορία για το πώς μια βαρετή στιγμή μπορεί να γίνει ξαφνικά «Twist»! Σε 2 «Twist» γεύσεις: Entertainmint, δροσερός δυόσμος σε απολαυστική υφή & Legenderry Berry, συναρπαστικός συνδυασμός καρπούζι-βατόμουρο. Με νέο μαγνητικό πακέτο που γίνεται εύκολα «κόλλημα»!Και οι ανατροπές δεν θα σταματήσουν ποτέ…
Όλες οι εκπλήξεις σε περιμένουν στο facebook!Μπες στη νέα σελίδα facebook.com/twist.greececyprus, παίξε με το νέο application «Φτιάξε τη δική σου ιστορία σε cover photo» και μπορεί να είσαι εσύ ένας από τους 100 τυχερούς που θα κερδίσουν μοναδικά δώρα, ρολόγια Swatch, παπούτσια All star, δωροεπιταγές από τα καταστήματα H&M και τα Public!
Keywords
Τυχαία Θέματα