Για μια ακόμη φορά η Durex απογειώνει την σεξουαλική εμπειρία!

Durex Real Feel: το πρώτο μας προφυλακτικό για αληθινή αίσθηση με το δέρμα.
Durex Lovers Connect: Ένα gel για εκείνη, ένα gel για εκείνον. Μαζι, μία μοναδική ερωτική αντίδραση.

Η Durex, παγκόσμιος ηγέτης στο χώρο των προφυλακτικών εδώ και 80 χρόνια, καινοτομεί για μια ακόμα μια φορά παρουσιάζοντας δύο νέα μοναδικά προϊόντα που φέρνουν την επανάσταση στην σεξουαλική ευεξία! Τα νέα προφυλακτικά Durex Real Feel, για φυσική αίσθηση με το δέρμα και το αισθησιακο gel Durex Lovers Connect, μία νέα διπλή διάσταση στον έρωτα, είναι εδώ για να σας χαρίσουν μοναδικές στιγμές σεξουαλικής απόλαυσης.

Τα προφυλακτικά νέας γενιάς Durex Real Feel έρχονται να καλύψουν μια από τις βασικότερες ανάγκες των καταναλωτών, όταν χρησιμοποιούν προφυλακτικό, τη «φυσική αίσθηση». Τα νέα μη latex προφυλακτικά Durex Real Feel είναι κατασκευασμένα από υλικό νέας γενιάς RealFeel TM. Σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν φυσική αίσθηση με το δέρμα κάνοντας κάθε άγγιγμα και κίνηση πιο αληθινή από ποτέ.

Το αισθησιακό gel Durex Lovers Connect είναι ένα νέο προηγμένο προϊόν που προορίζεται και για τους δύο! Για εκείνη, ένα μεταξένιο gel για μοναδική αίσθηση ζεστασιας. Για εκείνον, ένα διεγερτικό gel για «γαργαλιστική» αίσθηση. Όταν τα δύο σώματα έρχονται πιο κοντά, μία εκπληκτική σεξουαλική αντίδραση εξασφαλίζει μία νέα διάσταση στον έρωτα.

Η Durex με 80 χρόνια εμπειρίας στο χώρο της σεξουαλικής ευεξίας, προσφέρει στους καταναλωτές αυτό που πραγματικά έχουν ανάγκη. Με τα νέα καινοτόμα προϊόντα της, τα προφυλακτικά Durex Real Feel και το gel Durex Lovers Connect ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Με τη μεγαλύτερη φυσική αίσθηση με το δέρμα που προσφέρουν τα Real Feel προφυλακτικά και την ανεπανάληπτη διέγερση που προκαλούν τα αισθησιακά gels, Lovers Connect δημιουργούν ανεπανάληπτες σεξουαλικές εμπειρίες.
Keywords
Αναζητήσεις
durex xrusa, durex χρυσο
Τυχαία Θέματα