Φοιτητικά Ζώδια… μετά από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος… Τι σας έρχεται στο μυαλό; Μα φυσικά οι εκδρομές στη Μύκονο! “Μια ανάσα δροσιάς στο νησί των ανέμων πριν τη σκληρή περίοδο της εξεταστικής”… κάπως έτσι δε θα παρουσίαζε το ρεπορτάζ ο απεσταλμένος του star; Ξέφρενα πάρτυ, νύχτες μαγικές… και μετά;; Η ανώμαλη προσγείωση. Από τον επίγειο παράδεισο του Super Paradise, στην κόλαση της εξεταστικής και τη μιζέρια του βιβλίου σας. Πφφ… Από την Σαρβάνη Άννα ΚριόςΠερίοδος εξεταστικής... Ο Κριός δε χάνει
χρόνο με όνειρα και μιζεριάσματα. Θέτει στόχους, σκοπούς. Και όπως είπε ένας διεφθαρμένος Κριός κάποτε «Ο σκοπός αγιάζει τα μέσα». Όπως καταλαβαίνετε πατάει επί πτωμάτων για τις καλύτερες σημειώσεις και δεν του καίγεται καρφάκι.
mycampus.gr: Όλοι ξέρουμε ότι θα τα καταφέρεις μικρό άπληστο Κριαράκι.ΤαύροςΠοτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κρύβει το συντηρητικό προφίλ ενός Ταύρου. Παρόλα αυτά η μετάβαση στη φάση εξεταστικής είναι πολύ ομαλή γι’ αυτόν. Νιώθει ασφάλεια στη δίνη των υποχρεώσεών του και διαχωρίζει απόλυτα δουλειά από διασκέδαση.
mycampus.gr: Με τη συγκέντρωση και τη μεθοδικότητα σας, θα τα πάτε πολύ καλά και πάλι! ΔίδυμοςΜε το που γυρίζει από την εκδρομή στη Μύκονο, πετάει τις βαλίτσες και τρέχει στο pc. Ανεβάζει αμέσως τις φωτό από το πάρτι στην Ψαρού και κάνει friend requests σε όλους όσους γνώρισε στο νησί. Το διάβασμα υπάρχει κάπου βαθιά μες στο μυαλό του και τον αγχώνει ενδόμυχα.
mycampus.gr: Συγκεντρώσου διδυμάκι γιατί όταν αγχωθείς πραγματικά θα είναι αργά! ΚαρκίνοςΕίστε γελασμένοι αν πιστέψατε ότι άφησε τη σπιτική του θαλπωρή για να τρέχει στις Μυκόνους! Διακοπές τον Αύγουστο! Προς το παρόν μουχλιάζει και πασχίζει να διαβάσει. Πάνω που καταφέρνει να συγκεντρωθεί... του ’ρχεται η λαμπρή ιδέα να φτιάξει ένα κέικ!
mycampus.gr: Άρχισε να μασάς τσίχλα γιατί αν σε κάθε εξεταστική βάζεις 2-3 κιλά, μέχρι να πάρεις πτυχίο... ΛέωνΤι έκανε ο βασιλιάς της ζούγκλας στη Μύκονο; Ερωτεύτηκε παράφορα. Πάλι! Τον/την γνώρισε στο Cavo Paradiso, έζησαν ένα 24ωρο μαζί και αποφάσισε να παρατήσει τις σπουδές του και να μετακομίσουν μαζί στο Άνω Πετράδι. Που καιρός για εξεταστική; mycampus.gr: Καλό μου λιονταράκι κάνε υπομονή μια βδομάδα για να σου φύγει ο έρωτας και να διαβάσεις εντέλει! ΠαρθένοςΜύκονος... το hot spot των επιφανειακών και ανούσιων γνωριμιών! Ό,τι ακριβώς περιλαμβάνει η ζωή ενός Παρθένου. Ναι αυτός είναι που φωνάζει σε κάθε ρεπορτάζ το καθιερωμένο "Μύύύύκοοονοοος". Εξεταστική; Ποια εξεταστική; mycampus.gr: Πάτα στα πόδια σου, θέσε στόχους και μην αναβάλλεις άλλο τις υποχρεώσεις σου. Δεν ταιριάζει στο image σου η ιδιότητα "αιώνιος φοιτητής"! ΖυγόςΟ ζυγός πέρασε όλο το 4ήμερο αραχτός στις υπέροχες-υπέρογκες μαξιλάρες στον Πάνορμο. Ιδανική παραλία για έναν βαριεστημένο ιδεαλιστή. Το ίδιο βαρύς και ατάραχος επιστρέφει στις υποχρεώσεις της καθημερινότητας του (βλ. εξεταστική) και με υπομονή τις διεκπεραιώνει ικανοποιητικά. mycampus.gr: Πιστεύω βαθύτατα ότι όλοι οι Ζυγοί έχουν κάποια μακρινή καταγωγή από την Ικαρία. Δεν εξηγείται αλλιώς! ΣκορπιόςΔέχτηκε να πάει στη Μ
Keywords
Αναζητήσεις
φοιτητικα ζωδια
Τυχαία Θέματα