Φιλάς πολύ ωραία | Καθηγήτρια σε ελληνικό σχολείο στέλνει ερωτικά μηνύματα σε μαθήτρια της

Προβληματισμό στο υπουργείο Παιδείας έχει προκαλέσει ένα περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης μαθήτριας από καθηγήτριά της. Η υπόθεση ήρθε στο φως πριν από 10 ημέρες περίπου, όταν οι γονείς της μαθήτριας επισκέφθηκαν το αστυνομικό τμήμα της πόλης της Ηπείρου όπου ζουν και κατήγγειλαν το γεγονός. Αμεσα η Δίωξη Ηλεκτρονικού Εκλήματος ξεκίνησε έρευνες από τις οποίες προέκυψε πως, όντως, η καθηγήτρια έστελνε μηνύματα σεξουαλικής φύσεως στη μαθήτριά της, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τα ερωτικά μηνύματα
«Σε αγαπώ πολύ», «Φιλάς πολύ ωραία», «Θα σε δω μετά στο σχολείο, θα τα πούμε εκεί» είναι μόνο μερικά από τα μηνύματα που εντοπίστηκαν στις συνομιλίες που είχε η καθηγήτρια με τη μαθήτρια στο Facebook. Σύμφωνα με το περιεχόμενο της μήνυσης φαίνεται να υπάρχουν διάλογοι οι οποίοι υπερβαίνουν μία φυσιολογική συνομιλία καθηγήτριας με μαθήτριά της, παραπέμποντας ενδεχομένως ακόμη και σε διάπραξη ασέλγειας μέσω Facebook.

Η μαθήτρια δέχθηκε επανειλημμένα σεξουαλική παρενόχληση από την καθηγήτριά της με αποτέλεσμα να μιλήσει στους γονείς της λίγο καιρό μετά για τα όσα απίστευτα συνέβαιναν στο σχολείο. Ακολούθησε έγγραφη καταγγελία στις αρχές και μήνυση, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η διερεύνηση της υπόθεσης.

Η καθηγήτρια τώρα βρίσκεται αντιμέτωπη με κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης κατά της μαθήτριάς της.
Keywords
Αναζητήσεις
ερωτικα μηνυματα, φασωνω ωραια;
Τυχαία Θέματα