Ενημερωτική Παρουσίαση των Μεταπτυχιακών σπουδών του Διεθνούς Πανεπιστημίου της Ελλάδος στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων

H Δομή Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας και το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, στο πλαίσιο δράσεων που υλοποιούν για την υποστήριξη των φοιτητών και αποφοίτων του Ιδρύματος, διοργανώνουν ενημερωτική συνάντηση (info session) για τις μεταπτυχιακές σπουδές και υποτροφίες στο Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 29 Μαΐου 2012 στις 12.00μ.μ. στην Κεντρική Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Δίνεται, έτσι, η δυνατότητα σε υποψήφιους μεταπτυχιακούς φοιτητές να ενημερωθούν αναλυτικά για τα μεταπτυχιακά προγράμματα και το πρόγραμμα υποτροφιών, να θέσουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις σχετικά με το Διεθνές Πανεπιστήμιο. Με αυτόν τον τρόπο θα κάνουν το πρώτο βήμα προς την απόκτηση μεταπτυχιακού τίτλου από το πρώτο δημόσιο αγγλόφωνο πανεπιστήμιο της χώρας.

Σε ένα ολοένα και περισσότερο απαιτητικό περιβάλλον το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος παρέχει 10 μεταπτυχιακά προγράμματα κύρους και υψηλής ποιότητας στους τομείς της οικονομίας , της τεχνολογίας και των ανθρωπιστικών σπουδών.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Τηλέφ. Επικοινωνίας: 2651008454 & 26510008731
e-mail: [email protected]
Keywords
Τυχαία Θέματα