Δείξε μου τη στολή σου να σου πω ποιός είσαι

Οι απόκριες ήρθαν και φόρεσες τη στολή σου. Νομίζεις ότι κρύφτηκες ; Κάνεις μεγάλο λάθος. Η επιλογή σου έδειξε τα απωθημένα σου, τα μυστικά σου, το χαρακτήρα σου και το status quo σου. Όχι, δεν είμαι καθόλου υπερβολικός … σου παρουσιάζω στοιχεία και παραδείγματα.

«Ο αστυνομικός»

Μπορεί να είναι ντυμένος αστυνομικός, μαφιόζος , βασιλιάς αλλά και king Kong . Eίναι το ίδιο άτομο που στο σχολείο έπρεπε να έχει πάντα τις καλύτερες κασέτες στο game

boy , που μπορούσε να λέει ως φρούτο τη μπανάνα στο «μπανάνα ξεμπανάνα» και να μην καίγεται και γενικά είχε τη φήμη του τραμπούκου και του κακομαθημένου που έπρεπε πάντα να άρχει και να είναι πάνω από τους άλλους.

«γυναίκα – άντρας , Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ»

Να το περιγράψω; Ε όχι . Επιτέλους βαρέθηκα να βλέπω straight άντρες που μέρα και νύχτα κράζουν τους gay να βάζουν βυζιά και σκιά και ψιλοαπελπισμένες γυναίκες που παριστάνουν τις φεμινίστριες να φορούν γραβάτες και στραβοκολλημένα μουστάκια.

«πειρατής , παπάς ,ζορό »

Ντύθηκαν μόνο και μόνο για να ντυθούν και να μην τους πουν ξενέρωτους .Δεν βλέπουν την ώρα να γυρίσουν στον καναπέ τους και στη βαρετή ζωή τους. Περιμένουν να φύγει η ανούσια περίοδος των αποκριών και να ξαναβγούν από το σπίτι τους το Σάββατο που θα πάνε για ένα ποτό βιδωμένοι στο σκαμπό του μπαρ.

« sexy υπηρέτρια και πριγκίπισσα»

Η must στολή για κάθε κοριτσάκι που αμφιταλαντεύεται ανάμεσα στην αψεγάδιαστη εικόνα που χτίζει από την Τρίτη γυμνασίου και στο cool προφίλ ,που υιοθέτησε όταν πήγε πανεπιστήμιο ,της ακομπλεξάριστης που δεν φοβάται να τσαλακωθεί .

Το μυαλό μου πλημυρίζει με εικόνες, στολές και χαραχτήρες αλλά σταματώ εδώ μιας και δεν θέλω να πω έναν κακό λόγο για κάθε στολή . ένα πράγμα όμως να έχετε στο νου σας : προσοχή γιατί μπορεί μια απλή στολή να σας…. «ξεγυμνώσει»!

του Μπάμπη Παπαναστασάτου

Keywords
Τυχαία Θέματα