Αναζητάς την παρέα της Ρετσίνας Μαλαματίνα!

Η ρετσίνα Μαλαματίνα προσκαλεί τον κόσμο να βγει έξω και να την ανακαλύψει σε κάθε ελληνική γειτονιά. Και μάλιστα προσφέρει και μια εφαρμογή στο Facebook με όλα τα σημεία της πόλης που προσφέρουν την αγαπημένη μας Ρετσίνα.

Εάν υπάρχει διάθεση για κουβέντα και όρεξη για ζωή, τότε εκεί βρίσκεται και η Μαλαματίνα.

Με ένα απροσδόκητο για τα δεδομένα επικοινωνίας των ελληνικών ποτών τρόπο, χρησιμοποιώντας μία γραφιστική τεχνική που συρικνώνει τη ζωή μιας ολόκληρης πόλης σ’ ένα καμβά, η ρετσίνα Μαλαματίνα μας προσκαλεί
να την ανακαλύψουμε σε κάθε ελληνική γειτονιά.

Η Ρετσίνα Μαλαματίνα, το αυθεντικό ελληνικό κρασί, εδώ και 117 χρόνια παράγεται με την ίδια ακριβώς συνταγή από τις ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτη. Με το χρυσό της χρώμα, ξεχωρίζει για τη γεύση της και το ιδιαίτερο άρωμα που της προσδίδει η μικρή ποσότητα ευεργετικής ρητίνης πεύκου που περιέχει. Πάντα προσιτή και αγαπημένη, η Ρετσίνα Μαλαματίνα ταιριάζει αρμονικά με όλες τις ελληνικές γεύσεις και συνοδεύει ευχάριστα τις κουβέντες της παρέας.

Χρησιμοποιείστε την εφαρμογή της Μαλαματίνας στο Facebook και βρείτε το σημείο της πόλης που θα σας σερβίρει την αγαπημένη σας ρετσίνα!

www.facebook.com/malamatina.official
Keywords
Τυχαία Θέματα