Rockwave Festival | Ξεκινάει η προπώληση

Αύριο, ΠΕΜΠΤΗ 24 ΜΑΙΟΥ
ξεκινά η προπώληση
για την πρώτη ημέρα του
τιμή εισιτηρίου για το Σάββατο 30 Ιουνίου
15 ευρώ

Από το Σάββατο 30 Ιουνίου έως και τη Δευτέρα 2 Ιουλίου, νέα ονόματα θα ανεβαίνουν στη σκηνή του Rockwave και
θα ολοκληρώσουν το line up της κάθε ημέρας:

Σάββατο 30 Ιουνίου 2012
Το πιο θρυλικό ελληνικό rock ‘n’ roll συγκρότημα ανεβαίνει στη σκηνή του Rockwave!
Mε δική τους αποκλειστική ταυτότητα, έχουν κερδίσει μία περίοπτη θέση στην ιστορία της garage, rock μουσικής αλλά και την αγάπη και το σεβασμό του κοινού. Ξεκίνησαν το 1983, συνέθεσαν μερικούς rock ‘n’ roll ύμνους - “Misirlou”, “Poison”, “Gone, Gone, Gone”, “Bad Roads”, “Τhe Devil May Care”, “Blood From A Stone”, “Killhead Therapy”- και κρατώντας μία συνεπή στάση διαλύθηκαν το 1995. Η επανασύνδεσή τους το 2007 ήταν ψύχραιμη, ουσιαστική και δημιουργική - το 2009 έβγαλαν το “Heavy Liquid”, ένα μικρό αριστούργημα. Πριν λίγες ημέρες ολοκλήρωσαν την ηχογράφηση του νέου τους EP “News From Nowhere”.

Ο κόσμος των Last Drive είναι σκοτεινός, rock, sexy, και μαζί διασκεδαστικός, τα τραγούδια είναι γεμάτα εικόνες κόσμων που σβήνουν και κόσμων που ανατέλλουν. Οι κιθάρες τους είναι δυναμίτες που ηλεκτρίζουν, οι garage rock συνθέσεις σε κρατάνε καθηλωμένο, τα φωνητικά σε υπνωτίζουν.

Είναι αυθεντικοί, είναι ατμοσφαιρικοί, απολαμβάνουν το σεβασμό όλων, παλιότερων και νεώτερων, και στο Rockwave θα ανέβουν στη σκηνή για να μας τραβήξουν στη rock ‘n’ roll δίνη τους!
Respect!

The Last Drive Line up
Αλέξης Καλοφωλιάς (Alex K.) - Μπάσο, φωνή
Γιώργος Καρανικόλας (B.George Bop) - Κιθάρα, φωνή
Χρήστος Μιχαλάτος (Chris B.I.) - Τύμπανα
Θάνος Αμοργινός (T.H. Lime) - Κιθάρα

http://last-drive.net/

Το απόλυτο φεστιβαλικό συγκρότημα!

Εκρηκτικοί, σαρωτικοί, ηθικά επιλήψιμοι, οι NASHVILLE PUSSY έρχονται για να μας χαρίσουν την εμπειρία ενός αυθεντικού “sex, drugs & rock and roll” live. Εκρηκτικά κομμάτια, ρυθμοί που σπάνε κόκαλα, καταιγιστικά southern riffs και πανκ διάθεση συνδυάζονται με την αξιομνημόνευτη σκηνική παρουσία.

Ως υποψήφιοι για βραβείο Grammy για την καλύτερη Metal ερμηνεία με το κομμάτι “Fried Chicken and Coffee” το 1999 γνώρισαν τη διεθνή αναγνώριση. Περιοδεύουν ασταμάτητα σε όλο τον κόσμο γεγονός που τους χάρισε τον τίτλο της «πιο σκληρά εργαζόμενης μπάντας στη showbiz». Αντισυμβατικοί, cult, το συγκρότημα αποτελείται από τον γεννημένο στο Κεντάκι κιθαρίστα και τραγουδιστή Blaine Cartwright, τη γυναίκα του Ruyter Suys στην κιθάρα, τη φλογερή Karen Cuda στο μπάσο και τον Τεξανό Jeremy Thompson (a.k.a. “Remo”) στα ντράμς.
Οι NASHVILLE PUSSY συνεχίζουν να αψηφούν ανοιχτά τους Αμερικανικούς θεσμούς, και έρχονται στοRockwave να παίξουν ξέφρενα και ισοπεδωτικά, σαν να ήταν η τελευταία rock & roll μπάντα στον πλανήτη!
NASHVILLE PUSSY Line up
Blaine Cartwhright: Κιθάρα, Φωνή
Ruyter Suys: Κιθάρα
Jeremy “Remo” Thompson: Ντρ
Keywords
Τυχαία Θέματα