Αιτωλοκαρνανία | Φοιτήτρια έπαθε εξάρθρωση σιαγόνας από έντονο χασμουρητό

Ταξίδευε με προορισμό την Αθήνα με το απογευματινό λεωφορείο του ΚΤΕΛ, το οποίο είχε αναχωρήσει από την πόλη του Μεσολογγίου λίγο πριν από τις 5 το απόγευμα. Είχαν περάσει περίπου δύο ώρες ταξιδιού και το λεωφορείο βρισκόταν πλέον κοντά στο Ξυλόκαστρο, όταν ένα έντονο χασμουρητό είχε ως αποτέλεσμα η 19χρονη επιβάτιδα να υποστεί ολική εξάρθρωση της κάτω σιαγώνας.

Ο οδηγός του λεωφορείου σταμάτησε αμέσως ανήσυχος στην άκρη του δρόμου για να δει ακριβώς τι συνέβαινε.


Ο πόνος της νεαρής κοπέλας ήταν αφόρητος, ενώ δεν μπορούσε ούτε να μιλήσει ούτε να καταπιεί, εξαιτίας της αφύσικης θέσης που είχε λάβει το σαγόνι της. Επικοινώνησε τηλεφωνικά με έναν γιατρό και έλαβε την οδηγία να μεταφέρει άμεσα την κοπέλα για ανάταξη του σαγονιού της προτού είναι αργά και η κατάστασή της χειροτερέψει.

Έπρεπε να γίνει κάτι και άμεσα. Χωρίς να το πολυσκεφτεί ή να υπολογίσουν καμία δυσκολία, «το ίδιο θα έκανα για τον οποιοδήποτε δίχως δεύτερη σκέψη», είπε ο οδηγός του λεωφορείου ο οποίος μαζί με μια επιβάτιδα, κάλεσαν ταξί, πήραν την 19χρονη και πήγαν στο Ιατρικό Κέντρο Ξυλοκάστρου προκειμένου να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Με τη βοήθεια του οδηγού και της επιβάτιδας, η φοιτήτρια που υπέφερε από φοβερό πόνο, μεταφέρθηκε στην οδοντίατρο κα Μάγδα Λούση στο Ξυλόκαστρο, η οποία και κατάφερε να ανατάξει το σαγόνι της Γεωργίας, δίνοντας τέλος στο μαρτύριό της.

Την ίδια ώρα, οι υπόλοιποι επιβάτες περίμεναν υπομονετικά μέσα στο πούλμαν, έξω από το Ξυλόκαστρο.

Όπως ανέφερε στην ιστοσελίδα, ο οδηγός του λεωφορείου, όλοι τον ενθάρρυναν να φροντίσει την κοπέλα, παρά την πολύωρη καθυστέρηση που αυτό θα σήμαινε για τους ίδιους.

«Είναι θέμα συνείδησης, θα μπορούσε να είναι η κόρη μου. Άλλωστε, όλοι επέδειξαν φιλοτιμία, και οι επιβάτες αλλά και η οδοντίατρος η οποία δεν δέχθηκε καν να λάβει χρήματα για την βοήθεια που πρόσφερε», είπε…
Keywords
Τυχαία Θέματα