Usual Suspects @ biscotto coffee+

Μπορεί να αναρωτιέστε τι ακριβώς είναι τα Murder Mystery Games, που διοργανώνονται από τους Usual Suspects. Είναι μια θεατρική παράσταση ή ένα ομαδικό παιχνίδι; Είναι μια μάζωξη γνωστών και φίλων ή μια κοινωνική δραστηριότητα; Η αλήθεια είναι πως αυτές οι βραδιές μυστηρίου είναι όλα αυτά μαζί!

Μια νέα πρόταση για ένα διαδραστικό παιχνίδι ρόλων που αποτελεί μια μίξη θεατρικού αυτοσχεδιασμού και αστυνομικής έρευνας. Δεν υπάρχουν ηθοποιοί και θεατές, παίζουν όλοι μαζί
και ο καθένας έχει τον ρόλο του. Τελικά όμως πως παίζεται αυτό το παιχνίδι;

Η συνταγή της επιτυχίας είναι απλή: Δυνατό σενάριο, καλή προετοιμασία από τον οικοδεσπότη (Game Master) και τους εκάστοτε υπόπτους, μα πάνω από όλα η δική σας διάθεση να εξιχνιάσετε το “έγκλημα” και να νιώσετε όλα όσα αισθάνονταν ο Ηρακλής Πουαρώ και ο Σέρλοκ Χόλμς στα μυθιστορήματα που όλοι μας έχουμε διαβάσει.

Κάθε σενάριο των Murder Mystery Games βασίζεται σε μια ιστορία ενός εγκλήματος και στην αναζήτηση του ενόχου. Οι καλεσμένοι χωρίζονται σε ομάδες των 4 έως 6 ατόμων και μετά από έρευνα όσων στοιχείων μπορούν να μαζέψουν, προσπαθούν να ξεδιαλύνουν το μυστήριο και να συλλάβουν τον “δολοφόνο”.

Τα στάδια είναι:
Ερεύνα
Ανάκριση
Επανεξέταση υπόπτων
Εξακρίβωση στοιχείων
Σύλληψη υπόπτου

Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά! Το μόνο που ζητάνε από σας είναι καλή διάθεση, όρεξη για έναν διαφορετικό τρόπο διασκέδασης και ένα στυλό.

Συμμετοχή: Κόστος 13€ το οποίο καλύπτει 1 ποτήρι μπύρα ή κρασί Μισή πίτσα ανά άτομο - 1 γλυκό ( πορτοκαλόπιτα– φουντουκόπιτα ή lemon pie) - Αναψυκτικά.

Δηλώστε συμμετοχή ηλεκτρονικά πατώντας εδώ: http://goo.gl/JVePtK
Keywords
Τυχαία Θέματα