Two and a Half Men | Το τελευταίο επεισόδιο της σειράς πρόκειται να είναι επικό

Η ώρα του αποχαιρετισμού για το Two and a Half Men, πλησιάζει. Μπορεί να άντεξε την απώλεια του Τσάρλι Σιν, ωστόσο φαίνεται πώς έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.

Το CBS ανακοίνωσε ότι η εξαιρετικά επιτυχημένη κωμική του σειρά «Two and a Half Men» θα ολοκληρωθεί στις 19 Φεβρουαρίου, οπότε και θα προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο. Μάλιστα, θα είναι και πιο μεγάλο το επεισόδιο αυτό, που θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη της μιας ώρας και θα σημάνει το τέλος της 12ετους σειράς με το δημιουργό
της σειράς να έχει μεγάλα σχέδια για το τέλος. Λέτε μέσα στο σχέδιο να συμπεριλαμβάνεται και ο σταρ και ταυτόχρονα αποδιοπομπαίος τράγος Τσάρλι Σιν; "Ό,τι και αν σχεδιάζει ο Chuck, θα ήθελα να το δω. Μας διαβεβαίωσε ότι έχει πολλές εκπλήξεις και δεν ξέρω αν αυτή (σσ η επιστροφή του Σιν), είναι μια από αυτές", δήλωσε η επικεφαλής του CBS, Nina Tassler, όταν ρωτήθηκε σχετικά.Η σειρά με πρωταγωνιστές τους Ashton Kutcher και Jon Cryer, είναι η μακροβιότερη κωμική σειρά στην αμερικανική τηλεόραση και με το τέλος της θα έχει καθηλώσει τους (φανατικούς) τηλεθεατές της σε 262 επεισόδια.
Ο 36χρονος Kutcher μπήκε στη σειρά το 2011 μετά την αποχώρηση του Charlie Sheen – συμμετείχε σε οκτώ επιτυχημένες σεζόν και 178 επεισόδια.
Keywords
Τυχαία Θέματα