Topino on stage 2012 with Maraveyas Ilegal live!

…και αυτό το καλοκαίρι…
…θέλουμε να σου αφήσει γλυκιά γεύση στο στόμα!
Το topino on stage 2012 ξεκινά στις 14.7.2012 με μία μεγάλη συναυλία του Maraveyas Ilegal στο beach bar του Φοιτητικού camping του Α.Π.Θ στο Ποσείδι Χαλκιδικής στις 21.00!
Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ!
Θέλουμε να είσαι και εσύ εκεί!
Ο Κωστής Μαραβέγιας
(Maraveyas Ilegal), ένας από τους δημοφιλέστερους τραγουδοποιούς των τελευταίων ετών στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει ένα ξεχωριστό μουσικό ρεύμα με το συνδυασμό βαλκανικών και μεσογειακών ήχων και την ξεσηκωτική του ενέργεια επί σκηνής. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, Farfisa και Hammond κι έχει έχει περιοδεύσει σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχει συμμετάσχει σε φεστιβάλ του εξωτερικού, ενώ ήταν ο οικοδεσπότης της τηλεοπτικής εκπομπής «Μεσόγειος» που προβλήθηκε αυτή τη σεζόν από την κρατική τηλεόραση σε μορφή μουσικού ντοκιμαντέρ. Η τελευταία του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Λόλα» συνοδεύεται και από μια νουβέλα με το ίδιο όνομα, που υπογράφει ο ίδιος στην πρώτη του συγγραφική απόπειρα.

Παρέα με την ανανεωμένη και εμπλουτισμένη από νέους μουσικούς και νέα όργανα μπάντα του, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει φέτος ζωντανά τον καινούργιο του δίσκο «Λόλα» μαζί με επιλεγμένες από τον ίδιο στιγμές από τα 3 προηγούμενα album του.
Η μπάντα του Maraveyas Ilegal αποτελείται από τους:
Μιχάλης Καλκάνης (Κοντραμπάσο)
Τζιμ Σταρίδας (Σταρίδας)
Κρίτωνας Μπελώνιας (Τύμπανα)
Άγγελος Αγγελίδης (Κιθάρα)
Νίκος Αγλούπας (Ηλεκτρική κιθάρα, Γκρανκάσα)

+ Διαγωνισμός ! ! !
Ο διαγωνισμός topino VIP BUS, έρχεται σε λίγες ημέρες… για να σε μεταφέρει εντελώς ΔΩΡΕΑΝ έτσι ώστε να παρακολουθήσεις τη συναυλία με τον Maraveyas ilegal στο Ποσείδι!
Γίνε φίλος της σελίδας του topino στο facebook ενημερώσου για την επόμενη στάση του topino on stage και δήλωσε συμμετοχή στον πιο φευγάτο διαγωνισμό!
Keywords
Τυχαία Θέματα