Tezenis | Trends Fall/Winter 2012-13

Xρώμα. Αυτή είναι η λέξη-κλειδί που χαρακτηρίζει τη νέα συλλογή Tezenis, Fall/Winter 2012-2013. Κομψά, θηλυκά εσώρουχα με floral prints, πουά μοτίβα, αστέρια κι άλλα funky στοιχεία που χαρίζουν ξεχωριστό ύφος στα πιο απλά σχέδια. Πινελιές από μεταλλικά εφέ συμπληρώνουν την Christmas capsule collection. Easywear: Αυτή την σεζόν διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από σχέδια με youth
style, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις της μόδας. Με υλικά όπως lurex, satin αλλά και πετροπλυμένο look. Ο μοδάτος χαρακτήρας της σειράς Easywear οφείλεται επίσης στα color blocks χρώματα που πρωταγωνιστούν αλλά και στον pop συνδυασμό τους με leggings. Leggings που διατίθενται σε πλούσια χρωματική και σχεδιαστική γκάμα, από Navajo και ethnic prints, νεκροκεφαλές και bubbles μέχρι ιδιαίτερες ιδέες σε stretch βελούδο, lurex και push up.
Τοtal look στιλιστικές προτάσεις διαθέτει η Τezenis Easywear σειρά για τη σεζόν Fall/Winter 2012-13. Φούστες, φορέματα, αμάνικα τζάκετ, συνδυάζονται με φουλάρια και μία μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ όπως ζώνες, πασμίνες, μπρασελέ. Nightwear: Σπέσιαλ outfits για τις σπιτικές εμφανίσεις, όλο το 24ωρο. Με τη λογική mix&match, διαφορετικά tops συνδυάζονται με bottoms, σε πολλά χρώματα και prints (πωλούνται, μάλιστα, και ξεχωριστά για μοναδικά looks). Yπάρχουν πολλές επιλογές τόσο σε κλασσικές πιτζάμες όσο και σε νυχτικά. Πoλύ μοντέρνα και νεανικά σχέδια όπως τα maxi fleece πουλόβερ με τα pom-poms που ξετρελαίνουν τα κορίτσια. Μια σειρά που διατηρεί ζωντανό το glamour στυλ της ακόμα και τις κρύες μέρες και νύχτες του χειμώνα, επιβεβαιώνοντας ότι η Tezenis αποτελεί ηγετικό brand για τις νεότερες γενιές. Γιατί η Tezenista έχει πολλές ενδυματολογικές επιλογές. Η φετινή συλλογή εντυπωσιάζει με τις δαντέλες, τις απλίκες, το τούλι αλλά και με τα πιο rock&roll στοιχεία της όπως είναι τα έντονα χρώματα και τα σχέδιά της σε maxi fleeces, leggings, φούστες και παντελόνια fleece που διατίθενται σε πολλά χρώματα, glitter, studs και θεματικά prints. Τέλος, το αγόρι Tezenis, θα βρει για τις προσωπικές του εμφανίσεις σχέδια με χιουμοριστική προσέγγιση παράλληλα με τη basic σειρά και τα πιο κλασσικά looks της. Ριγέ ή μονοχρωμα κομμάτια από την Easywear αντρική σειρά, prints και απλίκες, μακρυμάνικα tops και polo μπλούζες, είναι μερικές μόνο επιλογές από την αντρική συλλογή Tezenis.
Keywords
Αναζητήσεις
τεζενης αγορια πιτζαμες
Τυχαία Θέματα