Sexy Icon | Henry Cavill

Ο Ηenry αναμένεται να είναι το πρόσωπο του καλοκαιριού καθώς θα είναι ο πρωταγωνιστής σε έναν από τους πιο κλασσικούς ρόλους στην ιστορία του κινηματογράφου αυτόν του Σούπερμαν.

multi-personality
Μόλις έκλεισε τα 30 και… είναι καλά. Ο αγαπημένος ήρωας της παιδικής μας ηλικίας, παίρνει σάρκα (και τι σάρκα) και οστά στο πρόσωπο του νέου Ζεν Πρεμιέ που έχει ήδη γίνει talk of the town. Έχει δηλώσει ότι αν δεν ξεκινούσε από μικρός την ηθοποιία είτε θα κατατάγονταν στον στρατό είτε θα σπούδαζε αιγυπτιολογία!

4/5 stars

Sucess story
Αποτελεί την πιο περίεργη ίσως περίπτωση στο Χόλυγουντ. Υποδύθηκε τον κόμη του Μοντεκρίστο το 2002 αλλά μέχρι το 2007 είχε μικρούς μονάχα ρόλους. Τότε, ο πρωταγωνιστικός ρόλος στη Βρετανική σειρά Τudors τον έκανε γνωστό και το περιοδικό Entertainment Weekly τον ονόμασε ως τον πιο γοητευτικό δούκα. Ο ίδιος τότε δήλωνε ότι αυτό απογειώσει την καρίερα του, κάτι που τελικά έγινε.

4/5 stars

Πείσμα
Ο Henry Cavill στάθηκε πολλές φορές άτυχος στην καριέρα του, κάτι που έκανε ακόμα και το περιοδικό Εmpire να τον χαρακτηρίσει ως τον πιο άτυχο άντρα του Χόλυγουντ. Έχασε στο νήμα πολλόυς ρόλους: Superman 2004, James Bond αντί του Daniel Craig. Παρόλα αυτά δεν το έβαλε κάτω. H εταιρία Dunhill, μάλιστα, ήδη τον έχει κάνει κεντρικό πρόσωπο της διαφήμισής της ως έναν άνθρωπο που δεν το βάζει ποτέ κάτω. Και έχει δίκιο!

5/5 stars

personal life
Οι θαυμάστριές του θα κάνουν ουρά στους κινηματογράφους για να τον θαυμάσουν ως σούπερ ήρωα.
Άλλωστε, το καλογυμνασμένο του σώμα σαγηνεύει σε κάθε ρόλο που έχει παίξει. Είναι ένας από τους λίγους γόηδες του Hollywood που δεν είναι παντρεμένος, καθώς ο αρραβώνας που είχε με την αναβάτρια αλόγων Ellen Whitaker χάλασε. Φήμες τον θέλουν να είναι ζευγάρι με την αμερικανή παρουσιάστρια και γυμνάστρια Gina Joy Cavano. Οπώς και να έχει κυκλοφορεί αναμέσά μας!

4/5stars
total 17/20 stars

του Παναγιώτη Σαρπότα

Keywords
Τυχαία Θέματα