«Reasons To Believe» - Δωρεάν mobile εφαρμογή από την Coca-Cola

Η Coca-Cola, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», δημιούργησε τη δωρεάν mobile εφαρμογή Reasons To Believe, ένα ξυπνητήρι θετικών μηνυμάτων που κάθε μέρα μας φτιάχνει τη διάθεση! Η εφαρμογή είναι ένα κανονικό ξυπνητήρι, που με το χτύπημά του κάθε πρωί εμφανίζει στην οθόνη του κινητού μας ένα διαφορετικό χαρούμενο μήνυμα,
προκειμένου να ξεκινάμε την ημέρα μας με κέφι! Η mobile εφαρμογή είναι διαθέσιμη τόσο σε iOS λογισμικό, όσο και σε Android, και μπορεί κανείς να την κατεβάσει δωρεάν από τα αντίστοιχα links http://bit.ly/Reasons-To-Believe-iOS και http://bit.ly/Reasons-To-Believe-Android. Όσοι από εμάς δεν έχουμε smartphone, δε χρειάζεται να ανησυχούμε, καθώς η Coca-Cola θα φροντίζει να μοιράζεται τακτικά μερικά από τα αισιόδοξα μηνύματα στη σελίδα Reasons To Believe στο Facebook (www.facebook.com/reasonstobelieve.gr), έτσι ώστε ακόμα περισσότεροι να γεμίζουμε τη μέρα μας με όμορφες σκέψεις!
Η καμπάνια «Πιστεύουμε σε ένα καλύτερο αύριο», μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε τους χιλιάδες αληθινούς λόγους που υπάρχουν γύρω μας για να πιστέψουμε σε ένα καλύτερο αύριο. Σε μια δύσκολη εποχή για τη χώρα μας, η Coca-Cola επιθυμεί να μεταδώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, αναδεικνύοντας τα καλά πράγματα που συμβαίνουν καθημερινά γύρω μας. Η mobile εφαρμογή Reasons To Believe αποτελεί ακόμα έναν τρόπο!
Keywords
Τυχαία Θέματα