9 υποσχέσεις που δίνεις στην εξεταστική αλλά ποτέ δεν τηρείς

Κάθε εξεταστική ξεκινάει με τα ίδια «θα» και τελειώνει με… πόνο! Παρακάτω θα διαβάσεις τις πιο κοινές υποσχέσεις που δίνει ένας φοιτητής… και μεταξύ μας δεν τηρεί καμία!

#1 «Θα ξεκινήσω το διάβασμα, πιο νωρίς αυτή τη φορά.»Άστο φοιτητή μου, αυτά τους τα ‘παμε κι άλλοι…
#2 «Θα ξυπνήσω δυο-τρεις ώρες πριν την εξέταση και θα διαβάσω» Σύμφωνα με το νόμο του Μέρφυ, σ’ αυτές τις περιπτώσεις ξυπνάς δυο ώρες… μετά την εξέταση.
#3 «Θα περάσω τουλάχιστον εφτά από τα δέκα μαθήματα…»και μετά καταλήγεις να λες «και τα τέσσερα καλά είναι»!
#4 «Θα διαβάσω μόνο τα sos!»Σύμφωνα
με τον νόμο του Μέρφυ, όταν ένας φοιτητής διαβάζει τα sos… πέφτουν τα αντι-sos! #5 «Δεν θα ξενυχτάω στην εξεταστική.»Δεν ξέρω γιατί και πως, αλλά συνήθως αυτές τις περιόδους γίνονται τα πιο μεγάλα πάρτι στην πόλη σου «Εξεταστική vs Party», «Σφηνάκια διάβασμα» και άλλα τέτοια. Μάλλον είναι θέμα μάρκετινγκ.
#6 «Ένα γρήγορο διάλλειμα για καφέ, να χαλαρώσω και θα στρωθώ πάλι στο διάβασμα».Αυτό το «διάλλειμα» πάντα ξεκινάει με έναν καφέ, συνεχίζει με τσίπουρα και καταλήγει με βότκες.
#7 «Δε θα ξεκινήσω καμία σειρά»Πως είπατε; Βγαίνει καινούργια season Game of Thrones και Vikings; #8 «Tomorrow is another day…»Άστο, αυτά μόνο η O’hara μπορεί και τα λέει, εσύ καλύτερα να υιοθετήσεις το ρητό «Tomorrow is a good day to… fail» #9 ΘΑ… Διαβάσω...
Νατάσσα Like the life
Keywords
Τυχαία Θέματα