5 χρήσιμες οδηγίες για την online κράτηση στο επόμενο ταξίδι σου!

Πήρατε την απόφαση να κλείσετε μόνοι τις διακοπές σας από την άνεση του καναπέως?? Έχετε ήδη ξεσηκώσει όλη την παρέα, ξέρετε ήδη τον προορισμό, αποφασίσατε τις ημερομηνίες, και μετά?? Εάν είστε ο αρχηγός της παρέας σας και δεν θέλετε να βρεθείτε στην «ευχάριστη» θέση να σας κράζει όλο το team τότε φερθείτε ανάλογα. Δείτε παρακάτω τι πρέπει να προσέξετε κατά την διαδικασία κράτησης για να αποφύγετε τις εξτρά κρυμμένες χρεώσεις:

Αερο-εισιτήρια … Στην περίπτωση που ετοιμάζεστε να πετάξετε με μια low
cost εταιρία και χαίρεστε που έχετε βρει το τζάμπα εισιτήριο οφείλετε να ξέρετε ότι θα πρέπει να εξασφαλίσετε μόνοι σας την μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο. Τα κόστη διαφέρουν ανάλογα με τον προορισμό γι` αυτό κάντε μια έρευνα αγοράς και μετά σκεφτείτε και την περίπτωση έτοιμου οργανωμένου πακέτου το οποίο σίγουρα θα συμφέρει. Θα σας γλυτώσει από τους ταξιτζήδες που βλέπουν τους τουρίστες σαν εύκολα θύματα γι` αυτό… Μηδέν προ του τέλους κακάριζε!
Δεν ξέρω να γράψω το όνομά μου: Δυστυχώς πολλοί την πατάνε όταν κάνουν μια online κράτηση με απλά πράγματα. Αν δεν σου περισσεύουν τα λεφτά και δεν είσαι μακρινός απόγονος του Ωνάση μεγάλη προσοχή κατά την διαδικασία εισαγωγής του ονόματος. Αλλαγές εκ των υστέρων στο όνομα όπως «GEORGIOS» – «GIORGOS» ή «XRISTOS» – «XRISTAKIS» χρεώνονται μέχρι και 50 ευρώ ανάλογα με την αεροπορική που θα ταξιδέψτε γι` αυτό αν σκοπεύετε να κάνετε ένα ταξίδι έκπληξη στον σύντροφο σας προτείνω να ρίξετε μια ματιά στα στοιχεία της ταυτότητας του/της όχι στο πάσο η στην κάρτα αστικής συγκοινωνίας. Το όνομα… όχι το παρατσούκλι πρέπει να αναγράφεται με λατινικούς χαρακτήρες ακριβώς όπως είναι στο ταξιδιωτικό έγγραφο με το οποίο ταξιδεύετε .
Πήγα για μαλλί και βγήκα κουρεμένος? Βεβαιωθείτε ότι η αναγραφόμενη τιμή την οποία ετοιμάζεστε να κλείσετε είναι η τελική τιμή και δεν υπάρχουν κάποια μικρά, μικρά γραμματάκια (η και μεγάλα) τα οποία θα σας αναγκάσουν να χρυσοπληρώσετε το εισιτήριο σας γι` αυτό καλό είναι να αφιερώσετε λίγα λεπτά και να τα δώσετε σημασία. Σιγουρευτείτε ότι περιλαμβάνονται οι φόροι αεροδρομίου για να μην έχετε εκπλήξεις πριν κάνετε την αγορά. Στο κάτω κάτω δεν θέλουμε να χαραμίσουμε όλο το χαρτζιλίκι της γιαγιάς επειδή βαριόμαστε να διαβάσουμε την παράγραφο με τίτλο
Βαλίτσα από χρυσάφι Δεν θέλετε να μείνετε με τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο…ε?? (το Terminal το έχετε δει??) πρέπει να ενημερωθείτε σχετικά με τις διαστάσεις που θα πρέπει να έχει η αποσκευή σας και το επιτρεπτό βάρος. Καλό είναι να περιοριστείτε στα κιλά αυτά και στις διαστάσεις τόσο στο πήγαινε αλλά και στη επιστροφή αλλιώς μπορεί να αναγκαστείτε να ταξιδέψετε χωρίς τη βαλίτσα σας η να πληρώσετε ένα η περισσότερα μεροκάματα για να την κρατήσετε.




Σιγά, σιγά δεν είμαι τρομοκράτης Ανακοίνωση!!! Για τις κοπέλες μιλάμε … για να μην έχετε κλάματα στο αεροδρόμιο και μαλλιοτραβήγματα με την γειτόνισσα που δεν την πας πολύ κιόλας απλά σου φορτώθηκε γιατί την γουστάρει ο κολλητός σου, σύμφωνα με τον κανονισμό ασφαλείας των πτήσεων, κανένα από τα ακριβά, εύοσμα αρωματικά υγρά που μεταφέρετε μαζί σας στο αεροπλάνο δεν πρέπει να ξεπερνάει τα 100ml.Σε αυτά συμπεριλαμβάνονται οι πάσης φύσεως κρέμες. Οπότε προτείνουμε να αποχωριστείτε την κρέμα νυκτός σου αν είναι σε συσκευασία XXL. Hope u can!! Είστε πλέον έτοιμοι …εάν σου φάνηκαν πολλά άφησε τους άλλους να φροντίσουν για τα ταξίδια σου. Το πιο γνωστό site για νεανικά πακέτα τα αναλαμβάνει όλα Περισσότερες πληροφορίες και αναλυτικότερα για τον κάθε προορισμό στη σελίδαhttp://www.18-24.gr/
Keywords
Τυχαία Θέματα