3 νέες αμερικανικές σειρές για τη νέα σεζόν

Αναφέρομαι σε νέες σειρές, το νέο αίμα που θα μας κρατούν συντροφιά τις κρύες νύχτες του χειμώνα που έρχεται. Νέες παραγωγές πολλά υποσχόμενες γεμάτες δράση μυστήριο ίντριγκα και sex. Ότι ακριβώς κάνει μια ξένη σειρά να ξεχωρίσει. Εγώ έκανα την έρευνα μου όντας φανατικός με τις ξένες σειρές και προτείνω αυτές που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον:

BELIEVE

Η ιστορία παρακολουθεί την Μπο, ένα κοριτσάκι με υπερφυσικές ικανότητες οι οποίες θα φτάσουν στην

απόλυτη πραγμάτωσή τους σε επτά χρόνια. Η μικρή Μπο, προκειμένου να προφυλαχθεί από τις σκοτεινές δυνάμεις που την καταδιώκουν, τίθεται, ανορθόδοξα, υπό την προστασία ενός άντρα που αποφυλακίζεται για το λόγο αυτό και γίνεται ο σταθερός της σύντροφος-προστατης.

Τυπος σειρας: δραμα-φαντασιας Καναλι: NBS

Once upon a time : in wonderland

Μια σημείωση “Once Upon a Time” είναι μια σειρα μίξης φανταστικών χαρακτήρων διασήμων παραμυθιών με τον πραγματικό κόσμο. Η πρώτη σεζόν τα πήγε περίφημα με υψηλές θεαματικότητες. Η δεύτερη σεζόν ήταν αυτονόητη, αλλά δε κατάφερε να τα πάει το ίδιο καλά, με τις θεαματικότητες να πέφτουν. Και πάνω που άρχισαν οι αμφιβολίες για το αν η σειρά καταφέρει να πάρει το πράσινο φως για μία ακόμα σεζόν, το ABC όχι απλά το έκανε, αλλά ανακοίνωσε και μια νέα σειρά, spin-off του OUaT, με τίτλο “Once Upon a Time in Wonderland”..Δημιουργοί και της νέας σειράς θα είναι το δίδυμο Edward Kitsis και Adam Horowitz. Η ιστορία θα αποτελεί ένα εναλλακτικό storyline στο γνωστό παραμύθι του Lewis Carroll, “Alice's Adventures in Wonderland” και θα τοποθετείται στο ίδιο σύμπαν με το “Once Upon a Time”, ενώ σίγουρο είναι ότι στη διάρκειά του θα υπάρχουν crossover επεισόδια που θα συναντιούνται τα δύο σόου. Το «Once Upon a Time in Wonderland» θα κάνει πρεμιέρα στο ABC στις 10 Οκτωβρίου. Αν δεν έχεις δει το “Once Upon a Time” δεν υπάρχει πρόβλημα διότι μέχρι τις 10/10/2013 έχουμε ακόμα μέρες. Παρόλο που η σειρά έχει ανεξάρτητη πλοκή από την αρχική

The tomorrow people

Φέτος το CW κάνει μια προσπάθεια και τα πρώτα σημάδια είναι πολύ ενθαρρυντικά. Η σειρά έχει τίτλο «The Tomorrow People» και μας βάζει στα παπούτσια του Stephen Jameson, ενός κατά τα’ άλλα φυσιολογικού εφήβου που το τελευταίο διάστημα πάσχει από ακουστικές παραισθήσεις. Όταν το πρόβλημα εντείνεται, αποφασίζει να ακολουθήσει αυτά που του λένε οι φωνές στο μυαλό του και ανακαλύπτει έναν άλλον κρυφό κόσμο. Γνωρίζει τους John, Cara και Russell που τον βάζουν στο κόσμο των tomorrow people, μιας φυλής εξελιγμένων ανθρώπων με υπερφυσικές δυνατότητες. Εκεί θα μάθει πληροφορίες για το άγνωστο παρελθόν του πατέρα του, ενώ γρήγορα θα ανακαλύψει ότι υπάρχει ένας άνδρας που κυνηγάει το είδος τους μανιασμένα. Δημιουργός της σειράς είναι ο Phil Klemmer (Veronica Mars, Chuck) και πρωταγωνιστούν οι Robbie Amel, Luke Mitchell, Peyton List, Aaron Yoo, Mark Pellegrino και Madeleine Mantock. Στη παραγωγή συμμετέχουν οι Greg Berlanti (Arrow), Julie Plec (The Vampire Diaries) και Danny Cannon (Nikita). Περιμένουμε την 9η του Οκτώβρη, όταν και θα προβληθεί η πρεμιέρα για να δούμε.

Ανέστης fb.com/anestis.slpgds.Stark
mail: anestakos13 [at] hotmail.com
Keywords
Τυχαία Θέματα