14+1 πράγματα που θα ήταν διαφορετικά εάν ο άι-Βασίλης ήταν φοιτητής

Ο Άι Βασίλης αποτελεί το πιο δημοφιλές πρόσωπο για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο οποίος διανέμει δώρα σε παιδιά και ενηλίκους που υπήρξαν ''καλοί'' κατά τη διάρκεια του χρόνου. Η γνωστή παρουσία του με κόκκινη στολή, τη λευκή γενειάδα, τα γυαλιά, το σάκο με τα δώρα και το έλκηθρο αποτελεί σύμβολο για όλους.

Πως θα ήταν όμως ο Άι Βασίλης αν δεν ήταν η γνωστή φιγούρα που έχουμε όλοι στο μυαλό μας
και ήταν φοιτητής; Αν λοιπόν ο Άγιος Βασίλης ήταν φοιτητής... 1. Αρχικά δεν θα φορούσε κόκκινη στολή και σκούφο. Θα φόραγε σκισμένο τζιν με πουκαμισάκι με ανεβασμένο μανίκι, για να φαίνεται το tattoo που έκανε, Θα φόραγε μαύρο σκούφο ή καπέλο έτσι γιατί είναι και πολύ yooo men.
2. Θα είχε σίγουρα μούσι, γιατί τι φοιτητής θα ήταν χωρίς μούσι που κοντεύει να φτάσει στα γόνατα του. 3. Σίγουρα θα είχε ή τεράστια μυωπικά γυαλιά ή τα γυαλιά ηλίου του πιλότου ( γιατί τον τυφλώνει που είναι τόσο θεός). 4. Δεν θα είχε τον κλασικό του σάκο, αλλά θα είχε σακίδιο στο ώμο και sacvoyage στο χέρι ή το γνωστό σακίδιο που κουβαλάνε οι τουρίστες και τους λυπάται η ψυχή μας. 5. Βοηθοί του δεν θα ήταν καλικάντζαροι, αλλά τα φιλαράκια του ή οι πιο cool συμφοιτητές του. Θα τον βοηθούσαν απλά για τη φάση ή επειδή θα τον θεωρούσαν γαμάτο τυπάκι και θα γούσταραν. 6. Δεν θα είχε έλκηθρο. Γιατί αρχικά είναι παλιό το έλκηθρο και ακριβά τα τέλη του. Έτσι θα ερχόταν να φέρει τα δώρα είτε με το ΚΤΕΛ είτε με οτοστόπ γιατί θα είχε φάει όλα τα λεφτά του και δεν θα είχε να πληρώσει τα εισιτήρια. 7. Θα ξέχναγε να φέρει τα δώρα τα Χριστούγεννα ή την Πρωτοχρονιά επειδή θα είχε ξενυχτίσει ή θα το είχε ξεχάσει γιατί θα είχε κανονίσει και άλλα πράγματα. Αλλά κάποια στιγμή θα τα έφερνε και ας είχε φτάσει Πάσχα και μαζί με το αρνί και τα αβγά θα είχες και δώρα. 8. Αντί για γάλα και μπισκότα στο πέρασμα από το σπίτι σου, θα ήθελε ένα ποτάκι και ξηρούς καρπούς. Καταλαβαίνεις ότι μετά τα δέκα πρώτα σπίτια θα ήταν φέσι και το πρωί θα ξυπνούσε με hangover και κανείς δεν ξέρει που. 9. Όταν ερχόταν σπίτι σου αν σε έβρισκε ξύπνιο θα σου πρότεινε να αφήσετε το μοίρασμα των δώρων και να πάτε στο νέο κλαμπάκι που άνοιξε ή να αράξετε και να λιώσετε στο τάβλι και στο tichu. 10. Δεν θα έμπαινε από την καμινάδα. Αλλά θα σου χτυπούσε το κουδούνι για να κατέβεις να σου δώσει τα δώρα ( έχει και αλλού να πάει) ή θα σου έστελνε μήνυμα στο κινητό ή στο facebook ή το viber για να κανονίσετε πότε μπορείτε για να σου φέρει τα δώρα. 11. Δε θα ερχόταν από την Καισαρεία αλλά από την εστία. 12. Αντί για δώρα μπορεί να σου έστελνε μια ηλεκτρονική κάρτα ή να σου έφτιαχνε κάτι για να βγάλει τα δώρα στο τσάμπα ( είναι άφραγκος μην θες ακριβά δώρα οικονομική κρίση έχουμε) . 13. Δεν θα πήγαινε δώρα στους καθηγητές που τον κόψαν για τέταρτη φορά στο μάθημα. Αντίθετα θα τους έπαιρνε και τα θέματα που θα βάλουν στην επόμενη εξεταστική. 14. Θα έβγαζε selfi σε κάθε σπίτι που θα πήγαινε δίπλα στο χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα την ανέβασε στο facebook ή στο instgram με περιγραφή συμβαίνει τώρα, hashtag christmas και santa claus, ότι νιώθει σε γιορτινή διάθεση και τοποθεσία στο σπίτι του... 15. Θα έκανε ένα τεράστιο party και θα τους καλούσε όλους και αντί να πάει αυτός , θα ερχόντουσαν όλοι σε αυτόν. Στο party θα γινόταν χαμός από ποτά και θα χόρευαν όλοι μέχρι τελικής πτώσεως για μέρες. Μerry Christmas and Happy New Year! HOHOHOHOHOHOHO

Σοφία
Keywords
Τυχαία Θέματα