Βόλος: Χωρίς νερό για δωδέκατη μέρα

14:31 16/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Δεν έχουν τέλος οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Μαγνησίας και ειδικότερα του Βόλου, μετά τη θεομηνία που σάρωσε την περιοχή την προηγούμενη εβδομάδα, με κύρια προβλήματα την υδροδότηση με καθαρό πόσιμο νερό, τον καθαρισμό των κατοικιών και των δρόμων από τους τόνους λάσπης και την κατεστραμμένη οδοποιία κυρίως στο Πήλιο.

Χωρίς νερό για 12 ημέρες

Αυτή τη στιγμή στον Βόλο δεν υπάρχει πόσιμο νερό στα σπίτια και τις επιχειρήσεις και η ζωή δυσκολεύει περισσότερο από τις ανάγκες της καθημερινότητας για τις ανάγκες των 200.000 περίπου ανθρώπων που κατοικούν στην ευρύτερη περιοχή.

Η ΔΕΥΑ

Μείζονος Βόλου, σε συνεργασία με την ΕΥΔΑΠ, κάνουν ό,τι μπορούν για την αποκατάσταση της υδροδότησης με πόσιμο νερό, όμως η καταστροφή του συστήματος άντλησης και διανομής κάνει την κατάσταση εξαιρετικά δύσκολη και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος ανακοίνωσε χθες σε συνέντευξή του ότι το καθαρό πόσιμο νερό θα τρέξει ξανά στις βρύσες μετά από περίπου ένα 20ήμερο.

Τι θα γίνει με τα σχολεία;

Τα σχολεία όλων των βαθμίδων στη Μαγνησία και τη Θεσσαλία γενικότερα δεν αναμένεται να λειτουργήσουν ούτε την ερχόμενη εβδομάδα με απόφαση του Υπουργείου Παιδείας.

Keywords
Αναζητήσεις
volos-choris-nero-gia-dodekati-mera.htm
Τυχαία Θέματα