Βασίλης Σπανάκης: «Η πολιτική σταθερότητα θα εκτοξεύσει την οικονομία της Ελλάδας»

06:35 13/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Είναι πολύ καλός γνώστης της οικονομικής «πραγματικότητας» της χώρας μας, καθώς έχει εργαστεί επί σειρά ετών σε εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και στο υπουργείο Οικονομικών.

Ήταν εκλεγμένος Πρόεδρος των Εφοριακών Αττικής & Κυκλάδων και θα δώσει τη «μάχη» για την επανεκλογή του στον Β3 Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο κ. Σπανάκης, στην άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη που παραχώρησε στο GOV NEWS,

τόνισε με έμφαση ότι η πορεία της ελληνικής οικονομίας είναι εντυπωσιακή τα τελευταία 3,5 χρόνια, σημειώνοντας ότι «πρόσφατα η εθνική οικονομία αναβαθμίστηκε για 12η φορά».

Όπως υπογράμμισε έχει αποκατασταθεί η αξιοπιστία της οικονομίας της χώρας μας στο εξωτερικό,η οποία είχε δεχθεί πλήγμα τα προηγούμενα χρόνια, γεγονός που καταδεικνύεται από τις συνεχείς σημαντικές επενδύσεις που πραγματοποιούν στην Ελλάδα εταιρείες παγκόσμιου βεληνεκούς.

Αναφορικά με τις επικείμενες εκλογές, ο βουλευτής της ΝΔ, επισήμανε ότι η «πρώτη κάλπη είναι πολύ σημαντική και όλοι οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν, δεν πρέπει καμία ψήφος να πάει χαμένη».

Παράλληλα, τόνισε ότι «η αυτοδυναμία είναι αναγκαία συνθήκη για σταθερότητα και η σταθερότητα είναι απαραίτητη για να περάσουμε τις δυσκολίες. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αυτοδυναμία αποκλείει συνεργασίες και ευρύτερες συναινέσεις.Για να υπάρξουν όμως, συνεργασίες πρέπει όλα τα κόμματα να έχουν ξεκάθαρες θέσεις και να μιλούν τη γλώσσα της αλήθειας, όπως έκανε η Νέα Δημοκρατία από την αρχή».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΣΠΑΝΑΚΗ ΣΤΟ GOVNEWS.GR

Keywords
Τυχαία Θέματα