Βασίλης Γιόγιακας: «Η Θεσπρωτία θα αποτελέσει πυλώνα ανάπτυξης του Θεματικού Τουρισμού»

06:31 8/2/2023 - Πηγή: Emea.gr

Ο Βασίλης Γιόγιακας, γιατρός καρδιολόγος, είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην Θεσπρωτία και αυτό φάνηκε στις εκλογές του 2019, όπου «έκοψε» πρώτος το νήμα, με σχεδόν διπλάσια διαφορά από τον δεύτερο.

Στις επικείμενες εκλογές το στοίχημα είναι μεγάλο, καθώς μετά τα αποτελέσματα της απογραφής του πληθυσμού το 2021, η Θεσπρωτία χάνει μια έδρα και πλέον, εκλέγεται ένας βουλευτής.

Ένας από τους βασικούς

στόχους της ΝΔ, όπως έχει επισημάνει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, είναι η «γαλάζια» παράταξη να επικρατήσει σε όλες τις μονοεδρικές περιφέρειες.

Ο βουλευτής Θεσπρωτίας της ΝΔ σημείωσε ότι επιβάλλεται να μην υπάρξει εφησυχασμός και οι πολίτες να πάνε μαζικά να ψηφίσουν, τόσο στην πρώτη, όσο και στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, για να αποκτήσει ο τόπος μια «σταθερή αυτοδύναμη κυβέρνηση».

Ο κ. Γιόγιακας, υπογράμμισε ότι στη Θεσπρωτία υπάρχουν πολλές δυνατότητες να αναπτυχθεί ο λεγόμενος Θεματικός Τουρισμός: από την ορεινή πεζοπορία, την ορεινή ποδηλασία και τις αναρριχήσεις, μέχρι τις δραστηριότητες σε ποταμούς και τον αγροτουρισμό.

Παράλληλα, αναφερόμενος στα προβλήματα της ακριτικής περιοχής, τόνισε ότι το μεγαλύτερο είναι το «το δημογραφικό, καθώς ο πληθυσμός γερνάει», ενώ επισήμανε ότι οι δομές υγείας, αν και έχουν γίνει ενέργειες προς την σωστή κατεύθυνση, χρειάζεται να ενισχυθούν περαιτέρω με προσωπικό και εξοπλισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΓΙΟΓΙΑΚΑ ΣΤΟ GOVNEWS.GR

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα