Το «Start-up Stories» μας «συστήνει» 8 νεοφυείς επιχειρήσεις

13:40 6/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Το skywalker.gr – Εργασία στην Ελλάδα, στο πλαίσιο των δράσεών του για την υποστήριξη της νεοφυούς επιχειρηματικότητας GRBossible, θα πραγματοποιήσει τη δράση Start-up Stories. To 32o Money Show υποδέχεται το Start-up Stories στην αίθουσα Ephesus του Hyatt Regency Casino το Σάββατο 10 Φεβρουαρίου από τις 14:00 έως τις 16:00 και η είσοδος θα είναι ελεύθερη.

Οχτώ καινοτόμες start-up επιχειρήσεις θα παρουσιάσουν

τη δραστηριότητά τους με σκοπό να δικτυωθούν αλλά και να εμπνεύσουν τους επισκέπτες της δράσης. Οι νεοφυείς επιχειρήσεις που επιλέχθηκαν είναι οι παρακάτω:

Green & Go, Πρόδρομος ΘεοχάρηςKiklo, Θεμιστοκλής Ρουστάνης, Γιώργος ΠατιάςRhoé, Αιμίλιος ΜουχταρόπουλοςPush2Shop, Κωνστάντιος Μπατσιώλας, Βασίλης Τσίτουρας, Σωτήριος ΤσαρτσαρήςEcoresources, Ευάγγελος Τζάμος, Πωλίνα ΑσημακίδουPi Tech, Πέτρος ΠαπαδόπουλοςVIRED, Πέτρος ΠαπαδόπουλοςHenanotec, Κυριάκος Φιλίντογλου

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθεί διαδραστικό workshop με θέμα «Ensuring sustainability in your start-up», με εισηγητή το Θωμά Γκίλια, Innovation and Marketing Consultant, MindmeUp.

Στο site https://bossible.gr οι ενδιαφερόμενοι θα βρουν περισσότερες πληροφορίες.

Keywords
Αναζητήσεις
to-start-up-stories-mas-systinei-8-neofyeis-epicheiriseis.htm
Τυχαία Θέματα