Θα δούμε το 2024 μια ανάκαμψη στην tech βιομηχανία του Ισραήλ;

14:26 5/1/2024 - Πηγή: Emea.gr

Η τεχνολογική βιομηχανία του Ισραήλ βρίσκεται σε συνθήκες κρίσης από τον Μάιο του 2022. Από τότε, έχουμε δει αυξήσεις επιτοκίων, φυγή επενδυτών, μαζικές απολύσεις, μια αναμόρφωση του δικαστικού συστήματος που «ταρακούνησε» τη βιομηχανία και τώρα έναν πόλεμο. Όλα αυτά δυσκολεύουν τους υπαλλήλους να κάνουν τη δουλειά τους, ενώ έχουν οδηγήσει τους επενδυτές που συνήθως αγαπούν τη σταθερότητα τώρα να γυρίσουν την πλάτη τους σε αυτήν.

Παρόλα αυτά, έχουν αρχίσει σιγά σιγά να διαφαίνονται κάποιες σπίθες ελπίδας και αισιοδοξίας. Το παγκόσμιο μακροοικονομικό περιβάλλον βελτιώνεται και τα επιτόκια

αρχίζουν να μειώνονται, γεγονός που αναμένεται σύντομα να φέρει περισσότερο ρευστό στον κλάδο. Παρακάτω θα δούμε τα βασικά σημεία από την έκθεση της IVC-Leumi Tech για την σημερινή κατάσταση της τεχνολογικής βιομηχανίας του Ισραήλ, καθώς και την παρουσίαση που έκανε η Vintage Investment Partners σε συνέδριο που πραγματοποιήθηκε από την εταιρεία επιχειρηματικών κεφαλαίων Fusion LA και τη δικηγορική εταιρεία Pearl Cohen.

Διαβάστε περισσότερα: εδώ

Keywords
Αναζητήσεις
tha-doume-to-2024-mia-anakampsi-stin-tech-viomichania-tou-israil.htm
Τυχαία Θέματα