Τα σενάρια για την αποπομπή Κασσελάκη και ο άφαντος υπουργός…

11:28 19/2/2024 - Πηγή: Emea.gr

Σε κανάλι σήμερα ο πρωθυπουργός

Μετά τη… διαβολοβδομάδα που βίωσε και με αποκορύφωμα την ψηφοφορία για το νομοσχέδιο της ισότητας στον πολιτικό γάμο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραχωρήσει μία ακόμη τηλεοπτική συνέντευξη. Θα εμφανιστεί στην… Δείτε αναλυτικά εδώ.

Οι εκπλήξεις και ο… άφαντος

Δύο από τις εκπλήξεις κατά την ψηφοφορία για τον γάμο των ομόφυλων ήταν οι Δημήτρης Μαρκόπουλος και Κώστας Κατσαφάδος. Αμφότεροι

ανήκουν στη δεξιά πτέρυγα της ΝΔ φέρονταν να είναι στην αποχή ωστόσο εμφανίστηκαν στη Βουλή και υπερψήφισαν. Αντίθετα, ένας που μπήκε πρόσφατα στο κυβερνητικό σχήμα αλλά… Δείτε εδώ τι έγινε.

Πάνε να «τελειώσουν» τον Κασσελάκη

Το κλίμα στον ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι απλά τεταμένο. Είναι χειρότερο από ποτέ, μετά την (άλλη μια) απροειδοποίητη και αιφνιδιαστική κίνηση από τον Στέφανο Κασσελάκη να θέσει (μέσω του iSYRIZA) στην κρίση των μελών θέματα όπως το όνομα, το λογότυπο, η δομή και η ιδεολογική ταυτότητα του κόμματος. Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν πολλές διεργασίες, αρκετοί επικοινώνησαν με τον Αλέξη Τσίπρα. Πώς ο Κασσελάκης μπορεί να αποχωρήσει; Δείτε εδώ!

«Κολοκοτρώνης» ο Ανδρουλάκης…

 «Εγώ δεν αφήνω τους Τούρκους να περάσουν ατουφέκιστοι από τα Δερβενάκια. Φεύγω. Μείνετε σεις εδώ και κάνετε ό,τι θέτε» έλεγε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης στους άλλου οπλαρχηγούς, που του ζητούσαν να αντιταχθούν στη στρατιά του Δράμαλη με τακτικό στρατό. Τον θυμήθηκα χάρη στον… Νίκο Ανδρουλάκη! Δείτε γιατί…

Keywords
Τυχαία Θέματα