Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα ο 53χρονος ιδιοκτήτης ταβέρνας που ξυλοκόπησε βάναυσα την αστυνομικό σύζυγό του

10:45 7/8/2023 - Πηγή: Emea.gr

 Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί, σήμερα Δευτέρα, ο 53χρονος που κατηγορείται για τον βάναυσο ξυλοδαρμό της συζύγου του στη Λάρισα, μετά την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε την Παρασκευή, ώστε να ετοιμάσει την απολογία του.

   Ο 53χρονος δράστης κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Ο δράστης αναμένεται να επικαλεστεί ότι ήταν σε κατάσταση μέθης και δεν συνειδητοποίησε τι έκανε.

   Η γυναίκα φέρει βαρύτατα τραύματα στο πρόσωπο και το σώμα και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο,

με τους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της.

Η κατάστασή της γυναίκας εξακολουθεί να θεωρείται κρίσιμη, όμως εκτός άμεσου κινδύνου για τη ζωή της. Για σχεδόν δύο ώρες φέρεται να την ξυλοκοπούσε, κάτι που εκτιμήθηκε πως ο δράστης είχε σκοπό να την σκοτώσει.

Οι πρώτες δηλώσεις της αστυνομικού

Οι γιατροί του γενικού νοσοκομείου Λάρισας δηλώνουν σοκαρισμένοι από την αγριότητα και την βαρύτητα των χτυπημάτων που δέχτηκε από το σύζυγό της η 44χρονη αστυνομικός. Η αξιωματικός μίλησε στην ΕΡΤ για το δίωρο ξυλοδαρμό της: «Μου έκανε μεγάλη ζημιά. Το πρόσωπό μου είναι παραμορφωμένο. Με χτύπησε στην κοιλιά και το πρόσωπο. Χρειάστηκε να κάνω επέμβαση στους νεφρούς. Ανέβηκε από το ισόγειο στον πρώτο όροφο του σπιτιού. Δεν μέναμε μαζί εδώ και περίπου ενάμιση μήνα, από τότε που του είχα ζητήσει  να χωρίσουμε. Μου επιτέθηκε αμέσως με τα χέρια, έγιναν όλα πολύ γρήγορα. Προσπαθούσε συνεχώς να με πείσει να μην χωρίσουμε. Στο παρελθόν τον είχα μηνύσει για απειλή. Ήταν η πρώτη φορά που άπλωσε χέρι πάνω μου», δήλωσε η άτυχη γυναίκα.

 

Keywords
Αναζητήσεις
ston-eisangelea-odigeitai-simera-o-53chronos-idioktitis-tavernas-pou-xylokopise-vanafsa-tin-astynomiko-syzygo-tou.htm
Τυχαία Θέματα