Μαρία Μενούνος: Η διπλή μάχη με τον καρκίνο και η ελπίδα της μητρότητας

12:01 14/5/2023 - Πηγή: Emea.gr

H Μαρία Μενούνος είναι δημοσιογράφος και ηθοποιός, ελληνικής καταγωγής από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Γεννημένη στις 8 Ιουνίου 1978, από νωρίς ξεχώρισε για την εργατικότητά της και την εμφάνιση που καθηλώνει. Μάλιστα, το 2004 το περιοδικό People την συμπεριέλαβε στη λίστα του ως μία από τους 50 πιο όμορφους ανθρώπους.

Το χάρισμά της το κατάλαβε και

η ίδια από νωρίς, αφού το 1995, ξεκίνησε να παίρνει μέρος σε διαγωνισμούς ομορφιάς και το 1996 αναδείχθηκε Miss Massachusetts Teen USA. Επίσης συμμετείχε στο διαγωνισμό Miss Teen USA όπου έφτασε στις 15 καλύτερες. Το 2000 συμμετείχε στο διαγωνισμό για την ανάδειξη της Miss Massachusetts USA όπου βγήκε δεύτερη ενώ την ίδια χρονιά, ολοκλήρωσε και τις σπουδές δημοσιογραφίας στο Emerson College της Βοστώνης.

Σε καμία περίπτωση πάντως δεν πρόκειται για μια γυναίκα που επαναπαύτηκε στην εικόνα της. Αντιθέτως, πάλεψε σκληρά για να πετύχει στον επαγγελματικό στίβο, στον οποίο κατάφερε να ξεχωρίζει. Εργάζεται ως δημοσιογράφος στο κανάλι NBC στις εκπομπές Today Show και Access Hollywood., ενώ σημαντικές τις στιγμές στον χώρο της ηθοποιίας είναι η παρουσία της σε ταινίες όπως το Fantastic Four (2005) και Kickin It Old Skool (2007). Επίσης το 2005 χάρισε την φωνή της στον χαρακτήρα Eva Adara στο video game James Bond 007: From Russia with love.

Το 2006, μαζί με τον τραγουδιστή Σάκη Ρουβά παρουσίασε τον 51ο Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα το 2006. Σημαντικότερη επιτυχία της στη δημοσιογραφία ήταν όταν το 2008 έγινε η πρώτη δημοσιογράφος που πήρε συνέντευξη από ολόκληρη την οικογένεια του Μπαράκ Ομπάμα.

Η ζωή της εύκολα θα μπορούσε να μοιάζει με παραμύθι. Η Μαρία βρήκε τον πρίγκιπά της νωρίς, αφού η σχέση της με τον σύζυγό της, σκηνοθέτη και παραγωγό, Κέβιν Αντεργκάρο, ξεκίνησε το 1998. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2017 και περιμένει το πρώτο τους παιδί μέσω παρένθετης μητέρας, μετά από 10 χρόνια προσπαθειών.

Όμως, επειδή σχεδόν κάθε παραμύθι με πριγκίπισσες έχει και μεγάλα εμπόδια, την ίδια περίοδο η 45χρονη Ελληνοαμερικανίδα έπρεπε να παλέψει με τον καρκίνο στο πάγκρεας, αφού τον Ιανουάριο του 2023 η βιοψία έδειξε καρκίνο σταδίου 2. Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Μαρία Μενούνος δίνει μάχη με τον καρκίνο, αφού πριν μερικά χρόνια είχε χειρουργηθεί για να αφαιρέσει όγκο από τον εγκέφαλο.

Πλέον, οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας της και η ίδια περιμένει με ανυπομονησία το πρώτο της παιδί.

Keywords
Αναζητήσεις
rss
Τυχαία Θέματα