Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Συμφωνία-«μαμούθ» για την φανέλα της

10:36 13/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Παρά το γεγονός ότι υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Team Viewer το 2021, για την χορηγία στην φανέλα της ομάδας, η διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάαϊτεντ, ανακοίνωσε τον περασμένο χειμώνα ότι η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών θα ολοκληρωθεί νωρίτερα του αναμενομένου.

Και σύμφωνα με την εφημερίδα «The Telegraph», οι «κόκκινοι διάβολοι», ετοιμάζονται να μπουν σε μια νέα εποχή και να υπογράψουν συμβόλαιο χορηγίας

με την Snapdragon.

Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα λαμβάνει περισσότερα από 60 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, από την συμφωνία με την θυγατρική της αμερικανικής εταιρείας τεχνολογίας Qualcomm και θα γίνει ο δεύτερος σύλλογος στην Αγγλία με το μεγαλύτερο συμβόλαιο χορηγίας, πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι.

Αν και η διάρκεια αυτής της συνεργασίας δεν έχει γίνει γνωστή, η συμφωνία των δύο πλευρών είναι κοντά σε ολοκλήρωση και θα τεθεί σε ισχύ πριν από την έναρξη της επόμενης σεζόν.

«Στο πλαίσιο της διευρυμένης συμφωνίας, η Snapdragon θα γίνει ο κύριος χορηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την έναρξη της σεζόν 2024-2025, εμφανιζόμενη στις εντός, εκτός έδρας, αλλά και στην τρίτη εμφάνιση των ομάδων ανδρών και γυναικών», ανακοίνωσε ο αγγλικός σύλλογος, μέσω δελτίο Τύπου.

Keywords
Αναζητήσεις
mantsester-giounaitent-symfonia-mamouth-gia-tin-fanela-tis.htm
Τυχαία Θέματα