Λιβύη: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο τρία στελέχη των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων

23:07 17/9/2023 - Πηγή: Emea.gr

Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώθηκε ότι τρεις νεκροί και δύο αγνοούμενοι είναι ο απολογισμός της τραγωδίας που εκτυλίχθηκε το μεσημέρι στη Λιβύη. Από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοινώθηκε θα ακολουθήσει και νεότερη ενημέρωση, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε σφοδρότατη μετωπική σύγκρουση στην οποία ενεπλάκη λεωφορείο που μετέφερε 19 μέλη της ελληνικής αποστολής, τα 16 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δύο υγειονομικοί κι ένα στέλεχος των Ειδικών δυνάμεων έχασαν τη ζωή τους.

Σοκάρουν οι εικόνες από τα δύο φλεγόμενα οχήματα, ενώ άνθρωποι κρατούν τα κεφάλια τους και φάρμακα είναι σκορπισμένα παντού.

Video | A bus transporting #Greek Rescue Team has an accident on Marawa road on its way to the #flood-effected #Derna city, killing 7 people & wounding 6.

The #Libya Update pic.twitter.com/Pcvqm4fnld

— The Libya Update (@TheLibyaUpdate) September 17, 2023

Θερμά συλλυπητήρια στους «Έλληνες αδερφούς», εκφράζει ο υπουργός Υγείας της Λιβύης, ο οποίος κάνει λόγο για ένα «πραγματικά τρομακτικό δυστύχημα με απολογισμό 4 νεκρούς και 15 τραυματίες».

Λίγο μετά τις 21.00 απογειώθηκε από την Ελευσίνα C -130 με γιατρούς και ειδικό εξοπλισμό ακόμη και για παροχή πρώτων βοηθειών αλλά και για τον επαναπατρισμό των Ελλήνων.

Keywords
Αναζητήσεις
livyi-travmatistikan-stelechi-ton-ellinikon-enoplon-dynameon-4-nekroi-symfona-me-to-reuters.htm
Τυχαία Θέματα